De patru ani, un tânăr poartă zi de zi o mască de cerb. Motivul pentru care face acest lucru este de-a dreptul surprinzător

Unii oameni aleg să fie complet diferiți de restul lumii, iar pentru a reuși acest lucru, trebuie să se remarce din mulțime. Așa a făcut și un tânăr, care a ajuns să fie cunoscut în toată lumea datorită gestului neobișnuit.

Luo Dan, pictor și designer de la Chonqing, China a purtat o mască mare de cerb peste cap în fiecare zi, timp de patru ani.

El susține că accesoriul bizar l-a ajuta să își găsească pacea interioară și să elibereze cerbul în interiorul lui, conform spuselor sale. Găsirea inspirației poate fi destul de dificilă pentru un artist, dar pentru Luo Dan de 32 de ani este la fel de ușor ca și punerea unei măști, la propriu.

Tânărul pictor afirmă că a început să poarte capul de cerb și s-a obișnuit repede să-l folosească în timpul muncii. După puțin timp, a dus acest obicei și în timpul liber.

„Cerbul este un animal tămăduitor”, a explicat el. Punând masca, am găsit o pace interioară lipsită de mult timp. Când port masca, simt că sunt un cerb în interior”, a mai spus Luo.

Dan nu știe exact cât va continua să poarte capul de cerb, dar având în vedere puterile terapeutice pe care le atribuie măștii, este puțin probabil că o da jos prea curând. Putem înțelege purtarea acestui accesoriu în intimitatea casei sale, însă în societate nu știm cum reacționează lumea când este văzut astfel.

CITEȘTE ȘI: O viitoare mamă îi lasă pe internauți să aleagă numele bebelușului ei. Ce le cere, în schimb, pentru acest lucru. Iubitul ei nu este deloc încântat:

Se știe deja faptul că este foarte greu să alegi numele unui bebeluș și multe cupluri se chinuie luni întregi pentru a-l găsi pe cel potrivit. Însă o femeie însărcinată în șase luni a venit cu o idee pe cât de ciudată, pe atât de eficientă.

Tânăra în vârstă de 26 de ani din West Los Angeles, California, a decis să le permită unor necunoscuți să aleagă numele copilului său. Însă, acest lucru nu este pe deplin gratuit, aceasta cere 5000 de dolari în schimba acestui lucru,

Natasha Hill este o profesoară de arte din LA și s-a gândit mult timp la ce nume va purta bebelușul el. A luat în considerare numele Katoraj sau Winter și, deoarece nu se putea hotărî, a decis să intre într-o competiție în care niște necunoscuți decid numele unui copil. Din zece nume alese de sponsorii acelui concurs, cel mai votat va fi numele purtat de către copil, cel puțin până când va împlini 18 ani.

„Am crezut că este o idee bună. Sunt atât de fericită că am câștigat”, a dezvăluit viitoarea mamă.

Cu toate acestea, iubitul ei nu este prea încântat și îi este frică de faptul că cei care vor vota vor alege cel mai nebunesc nume posibil, iar copilul său va fi obligat legal să îl poarte.

În schimb, viitoarea mamă vrea să folosească banii pentru a achita datoriile și pentru a pune restul în fondul pentru colegiu.