Deși au mai văzut astfel de bebeluși la naștere, asistentele au rămas cu gura căscată când i-au văzut pe acești gemeni: ,,Aduceți foarfeca, vreau să-i văd ochii!”

Părinții celor doi micuți nu se așteptau ca bebelușii lor să aibă atât de mult păr pe cap. Părul cu care s-au născut copiii lor este excesiv, un fapt foarte neobișnuit pentru nou-născuți.

Lui Stanley i s-a tăiat părul de trei ori în cele 5 luni de când s-a născut, pe când părul lui George era creț și mare încât îi intra în ochi atunci când a venit pe lume. Asistentele au trebuit să îl tundă imediat ce s-a născut!

Mama celor doi a mărturisit că și ea a avut părut foarte des de când se știe și își face foarte des programări la stilist, fiindcă are nevoie. Tot ei mai spun și că erau conștienți că dacă vor avea copii împreună, aceștia vor avea mult păr.

În numai 8 săptămâni celor doi le-a crescut părul cu câțiva centimetri buni și deși în mod normal bebelușilor le cade părul, nu așa li s-a întâmplat și gemenilor, pletele lor au crescut și au tot crescut. Până și medicul lor pediatru a fost uimit de cât de mult păr au cei doi. Iată câteva imagini: