Detalii incredibile despre Florin Morariu, românul devenit erou în Londra! Regina a luat deja decizia, chiar asta se va întâmpla cu el în cel mai scurt timp!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-2-10.mp4"][/video2]

Anul trecut, Florin Morariu, românul declarat erou în Marea Britanie, a lovit cu făcăleţul un atacator în timpul atacului de pe London Bridge. Acesta are acum un nou moment de bucurie: se pare că, deși totul s-a întâmplat anul trecut, fapta lui eroică nu rămâne trecută cu vederea la nivelul cel mai înalt.

După ce numele său a stat pe primele pagini ale ziarelor atât din România, cât şi din Anglia, acum Florin Morariu are un nou motiv să se simtă mândru. Regina Elisabeta a II-a a decis să-i ofere un titlul de onoare, „The Queen’s Commendation for Bravery”, în cinstea gestului său eroic, potrivit Spynews.

Distincţia reprezintă o formă de recunoaştere a unui comportament brav al militarilor şi civililor, demonstrat în anumite circumstanţe deosebite şi în numele naţiunii britanice. „Din câte ştiu eu, decoraţia este sub forma unei frunze de stejar. Chiar dacă e vorba doar despre decoraţie în sine, cred că tot reprezintă ceva să fii primul român care o primeşte!”, a spus Morariu, pentru Mediafax.

„Erau patru persoane ce veneau spre mine – unul dintre ei era cetăţean, nu era alarmat, nu fugea; în stânga şi-n dreapta lui erau două persoane, iar în spatele lui mai era una. La un moment dat, am văzut cum l-a înjunghiat de la gât în jos. Omul cade în genunchi, eram la 5-6 metri distanţă. Nu am văzut în viaţa mea să tai un om aşa. Am ştiu că se fereşte, am aruncat o navetă, i-a căzut direct în cap, apoi a venit poliţia. (…). Viaţa mea e ca a oricărui străin. Muncesc. Până acum două săptămâni munceam în două locuri: în construcţii şi la brutărie. (..) Să dea Dumnezeu să fim, noi credem că suntem fruntea Europei”, a declarat Florin Morariu după atac.