Dezastru pentru Petronica, tânăra de 18 ani însărcinată cu un bărbat de 34! Ce s-a intamplat după ce a aparut la TV ca să caute familie pentru copilul ei: Groaznic prin ce a trecut tânără:

Surpriză pentru Petronica! Tânăra de 18 ani însărcinată a aflat că nu va mai fi nevoie să dea fetiţa spre adopţie deoarece presupusul tată al bebeluşului vrea să se ocupe de creşterea lui.

În direct în cadrul emisiunii „Acces Direct”, Petronica a aflat că dacă Ionuţ este într-adevăr tatăl fetiţei, el se va ocupa de creşterea ei.

„El a spus să facem testul ADN. Eu nu am mai avut pe nimeni. Aşa bănuieşte el. De la Paşte anul trecut eu m fugit de acasă. Am plecat la el, el a venit după mine şi am stat acasă la fratele lui. Am făcut gălăgie amândoi şi ne-a trimis de acasă. M-am dus cu el la Lungani, toată treaba o făceam eu. Eu dădeam de mâncare la animale, făceam curăţenie în casă şi când a venit sora lui Ionuţ, toată mizeria pe care o făcea el dădea vina pe mine. Spunea că nu ştiu să fac curat în casă. I-am zis că îmi fac bagajele şi plec”, a spus Petronica în direct la „Acces Direct”.

„O persoană când iubeşte nu face figuri, mă sună pe cameră… Mi-a arătat băiatul cu care era ea, îmi spunea că nu o mai interesează. (…) Fata, dacă va fi copilul meu, va fi a mea, tu vei fi lipsită de dreptul de părinte. Eu tre să îmi fac de fetiţă. Nu mă interesează de alte persoane. Eu în cel mai scurt timp vin în ţară. Sunt în Italia. O să fiu la curent cu ea, dacă vrea să comunice cu mine. Rămân în ţară. Fetiţa va sta la mine acasă”, a spus Ionuţ.

Ar vrea ca viaţa ei să fie doar un coşmar din care să se poată trezi, atunci când soarele răsare. Un vis urât, căruia Petronica să-i poată pune punct! Tânăra vrea să fie fericită, nu să plângă zi şi noapte. Vrea să fie ca orice adolescent de vârsta ei, însă… soarta a fost nedreaptă cu tânăra care are zâmbetul împietrit… Visul ei pare departe de a se îndeplini. Şi asta pentru că acum Petronica… este însărcinată în şapte luni! Iar filmul vieţii ei, care oricum era ca o dramă, a devenit unu cu un final… tragic pentru viitoarea mămică. Iar ea se simte obligată să-şi dea copilul care va veni pe lume şi asta pentru că Petronica trebuie să aibă grijă de tatăl ei care e grav bolnav.

„Am rămas însărcinată cu acest băiat, cu Ionuţ, care are 34 de ani. I-a spus tatălui meu dacă e de acord să mă ia de femeie şi tatăl meu a zis că nu, că trebuie să stau, să termin şcoala. A fost totul ok, a fost bine şi dintr-odată am văzut că nu mai ţine chiar atât de mult la mine. Am stat cu el opt luni şi m-a lăsat însărcinată. Aveam două luni şi ceva (n.r. când şi-a dat seama că e gravidă). (…) Munceam cu ziua, mă duceam şi căram la altcineva saci de beceauri, de ciment. Cam mă simt, cam rău tare trădat, pentru că trebuia să-mi spună: Mă, fată, eu nu vreau să mai fiu cu tine şi hai să ne despărţim. (…) Mama mea a murit la opt ani, când aveam eu opt ani şi eram în clasa a doua”, a relatat Petronica pentru „Acces Direct”.

Petronica susţine faptul că tatăl ei este foarte bolnav, fiind unul dintre motivele pentru care nu va putea să-şi crească bebeluşul. Tânăra de 18 ani urmează să nască în scurt timp, la Iaşi, şi dorea să-i găsească micuţului o familie iubitoare.

„Îmi doresc din tot sufletul să am grijă de tatăl meu. Nu pot să-l las din loc niciodată pe tatăl meu, singur. Tatăl meu mi-a zis să dau acest copil în adopţie, pentru că o să îmi fie foarte greu, mai ales iarna. Nu avem nici lumină, a tăiat din cauza mătuşii mele. Am luat lumină de la un vecin şi plătesc 100 de lei pe lună. (…) O să nasc la Iaşi, la Cuza Vodă”, a povestit Petronica în platoul „Acces Direct”.