Doi frați gemeni au cheltuit peste 20000 de dolari ca să arate ca Brad Pitt, iar acum nici prietenii nu îi recunosc! Cum arată după toate intervențiile:

Foarte multe persoane nu sunt mulțumite cu aspectul lor fizic, așa că recurg la tot felul de artificii pentru a arăta altfel. Iar în secolul în care orice pare posibil, doi frați gemeni au decis că trebuie să arate ca actorul Brad Pitt.

Fostul soț al Angelinei Jolie este un reper de frumusețe la Hollywood printre actori, iar multe femei suspină după el, mai ales că acum este singur și dornic să fie din nou într-o relație serioasă.

Este adorat atât de femei, cât și de bărbați, iar această celebritate i-a adus și fani mai mult sau mai puțini bizari.

Matt și Mike Schlepp din Arizona au decis că este momentul să facă o schimbare majoră și să își schimbe complet look-ul.

Așa că au cheltuit mai bine de 20000 de dolari pentru câteva intervenții estetice pentru ca arăta ca starul de la Hollywood. Din păcate, au trecut luni bune până când cei doi și-au revenit și au suportat dureri insuportabile, însă de dragul asemănării cu Brad Pitt, au îndurat totul.

Nu este pentru prima dată când oamenii încearcă să fie replici ale unor vedete. Am văzut deja că mulți încearcă să semene cu păpușile Barbie și Ken, însă cei dio frați sunt complet schimbați acum. Au folosit mai multe implanturi, și-au pus fațete de porțelan și după această tranziție neobițnuită, au primit și recunoaștere.

Chiar dacă au trecut prin chinuri greu de suportat, cei doi nu regretă nimic, deoarece acum aceste intervenții i-au ajutat să fie mult mai doriți de către fete.

CITEȘTE ȘI: O femeie a descoperit că o familie locuiește într-un autobuz, așa că a decis să facă un lucru de necrezut! Ce a dăruit familiei, în prag de sărbători. Numai în filme mai vezi așa ceva:

În toată lumea există foarte multe persoane care au nevoie de ajutorul nostru și cărora le putem face viața mai frumoasă cu câteva gesturi mărunte.

Multe persoane preferă să treacă impasibili pe lângă niște oameni la nevoie, în timp ce alții se gândesc ce ar putea face ca să îi ajute pe cei aflați în suferință. O femeie a reușit să facă un lucru extraordinar pentru o familie care nu avea o locuință și să îi surprindă pe toți cu un gest pe care nu îl vor uita niciodată.

Este sezonul în care trebuie să primeze bunătatea, compasiunea și bucuria, iar Virginia Finch, care locuiește în Greeley Colorado, știe cu siguranță aceste lucruri. De Ziua Recunoștinței, aceasta a pregătit mâncare împreună cu fiica sa, pe care să o dea celor care nu au locuință. Atunci când a aflat că o familie locuiește chiar lângă o benzinărie, a decis să ducă și acolo mâncare. Însă a rămas fără cuvinte când a ajuns acolo.

Olivia și Eric locuiau într-un autobuz parțial acoperit, alături de fiicele lor, în vârstă de 5 ani, 14 luni și 4 săptămâni. Ei călătoreau în jurul țării atunci când autobuzul s-a stricat și au rămas blocați în el, cu teama că va veni o iarnă grea.


Aflând acest lucru, Virginia a decis să facă un lucru extraordinar pentru această familie, așa că i-a lăsat pe cei cinci membri să locuiască într-o casă pe care se pregătea să o vândă sau să o închirieze. Fără să le ia vreun ban. Acum, Olivia și Eric își pot căuta o slujbă ca să aibă grijă de fetițele lor și să le ofere o viață mai bună.