Drama Corneliei Rednic. a slăbit 33 de kilograme în 3 luni

Cornelia Rednic este o femeie foarte frumoasă, dar kilogramele în plus i-au pus mulţi ani la rând probleme. Cornelia Rednic a decis că are nevoie de o schimbare în viaţa sa, astfel că artista s-a apucat de un regim serios care a ajutat-o să dea jos 33 de kilograme în trei luni.

Artista spune că după ce slăbit a trăit o dramă pentru că nu se mai regăsea şi nu-i plăcea deloc cum arăta, îi cădea şi părul, iar anumite trăsături ale feţei nu-i mai plăceau. În plus, aceasta le recomandă persoanelor care vor să ţină o dietă să consulte un nutriţionist şi să nu facă cum cred din auzite pentru că acest lucru poate provoca probleme.

Cornelia Rednic nu este singura vedetă care a avut probleme din cauza dietei pe care a ţinut-o. În această situaţie este şi Nico, care spune că a urmat dieta Dukan, care i-a provocat probleme serioase. Artista povesteşte că i-a fost rău de la dieta pe care a urmat-o, a făcut o criză de spasmofilie, îi tremura tot corpul, dar s-a refăcut cu ajutorul unor vitamine pe care le-a luat.

O altă vedetă care a suferit în urma unei diete foarte stricte este Nicoleta Luciu. Vedeta este recunoscută pentru multele kilograme pe care le-a pus în timpul sarcinii, însă, în acelaşi timp, şi pentru ambiţia pe care a avut-o de a le da jos. Cu excepţia faptului că a fost însărcinată, Nicoleta Luciu a recunsocut că toată viaţa a urmat mai multe diete, însă una dintre ele era extrem de dură. Vedeta a povestit că ajunsese să consume doar lichide, un fruct şi un baton energizant, dar după o săptămâna povesteşte că ajungea să cadă din picioare.

Aşadar, vedetele vor să transmită prin exemplul lor un mesaj că slăbitul se poate, însă pentru a ajunge la silueta de vis pe care şi-o doreşte fiecare trebuie urmat un drum serios, care să nu ducă la îmbolnăvire.