„Dumnezeu a făcut ca..:” Lidia Buble şi Răzvan Simion fac dezvăluiri neştiute: De ce nu vor părinţii ei să-l cunoască pe prezentator: Ce se întâmplă acum între ei:

Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt protagoniştii unei poveşti de dragoste, care, deşi, a stârnit numeroase controverse la început, a devenit pe parcursul timpului din ce în ce mai frumoasă şi mai puternică.

Lidia Buble şi Răzvan Simion au vorbit deschis despre relaţia lor şi au relatat că în cei trei ani de când sunt împreună au trecut atât prin momente dificile, cât şi prin clipe de reală bucurie. Artista i-a cunoscut familia şi copiii partenerului ei şi au o legătură strânsă, dar Răzvan Simion nu a făcut cunoştinţă cu părinţii ei.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Lidia Buble a mărturisit că are o relaţie specială cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion şi că, împreună, fac numeroase activităţi, iar artista îi priveşte ca pe frăţiorii ei mai mici.

„Pe fiul lui, Tudor, l-am cunoscut înainte s-o cunosc pe Ianca, pe Ianca am cunoscut-o după câteva luni, dar acum avem o relație atât de apropiată. Vorbim prin mesaje, eu le trimit poze cu Bubli, pentru că-mi iubesc mult pomeranianul. Mergem la film împreună, la shopping, să mâncăm, la coafor, la studio. Au venit și la concertele mele și le-a plăcut, îmi ascultă piesele. Înainte de a-i cunoaște, am avut emoții, fiindcă îmi era pe undeva teamă să nu înțeleagă greșit lucrurile sau să mă respingă. Dar Dumnezeu a făcut ca lucrurile să se lege foarte bine de la început. Când vin la București, simt că sunt frații mei, pentru că având frați de vârsta lor, cumva așa îi privesc, ca pe doi frați mai mici.” a declarat Lidia Buble pentru sursa citată.

Totodată, Lidia Buble şi Răzvan Simion au vorbit în cadrul interviului despre realaţia pe fiecare dintre ei o are cu părinţi celuilalt, iar artista este extrem de iubită de părinţii partenerului său care o numesc „fata noastră mai mică”.

„Părinţii mei o iubesc foarte tare. Și ea, din ce am văzut, îi iubeşte pe ei şi vorbesc des. Culmea, eu vorbesc ceva mai rar cu ei. Ea, în schimb, are conversaţii eterne pe telefon…
Lidia Vorbim şi despre haine, şi despre cum mă aranjez, despre machiaj…Maică-mea îi tot spune părerea ei. Îi zice „fata noastră mai mică“… Dacă e pe o rază de 100 de kilometri, ai mei se duc după ea la concerte. Eu n-ajung pe acolo că-i departe, dar ei se duc.” a dezvăluit Răzvan Simion.

„Mă sună şi-mi zice: Să nu-ţi mai faci freza aia, că te îmbătrâneşte mult, mamă, nu-ţi stă bine, ascultă-mă. E o drăguţă! A venit la concertele mele, mi-a adus căpşuni, mere din grădina ei. Şi porumb fiert…” a completat Lidia Buble.

Deşi sunt împreună de trei ani de zile, Răzvan Simion, însă, nu i-a cunoscut pe părinţii Lidiei Buble, dar artista afirmă că în viitorul apropiat lucrurile vor fi aşa cum îşi doresc ei.

„Ai mei sunt doi oameni mai retraşi. Niciodată nu mi-au spus: Vrem neapărat să-l cunoaştem! Nu mă întreabă lucruri. Au încredere foarte mare în mine, iar eu vreau să se întâmple toate lucrurile natural. Sunt convinsă că în viitorul apropiat lucrurile vor fi aşa cum ne dorim noi.” a mărturisit deschis Lidia Buble

„Acolo e o chestiune mai dificilă, eu o înţeleg, nu ţine de interuman, cât de interconfesional. Dar lucrurile se vor aşeza.” a mai completat Răzvan Simion pentru sursa citată.