După ce au pierdut două sarcini, au decis să dea lunar o petrecere pe acoperișul blocului! Toți i-au crezut nebuni, dar când s-a aflat motivul au devenit eroi în toată lumea. Ce se întâmpla cu ei de fapt

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-5-11.mp4"][/video2]

Mary Davis și soțul ei, Ari Kadin, formează un cuplu, sunt din America și și-au dorit mereu un copil, însă Mary a pierdut două sarcini. Din durerea cauzată de pierdere, cei doi s-au decis să înființeze o organizație care se ocupă cu serbarea zilelor de naștere ale copiilor străzii, iar această idee le-a venit după pierderea celor două sarcini.

Îin acel moment au decis că îipot bucura alți copii, mai puțin norocoși, copii care locuiesc pe străzile din Los Angeles și au nevoie de un motiv de fericire în viețile lor. Așa a apărut organizația Worthy of Love, prin intermediul căreia organizează petreceri pentru zilele de naștere ale micuților care, deși nu au un acoperiș deasupra capului, tot merită să aibă o aniversare, potrivit unica.ro.

Tocmai de aceea, în fiecare lună, Mary organizează o petrecere uriașă pe acoperișul unei clădiri situate pe Skid row, Los Angeles, casa unora dintre cei mai săraci americani! „Foarte mulți copii din Skid Row au nevoie să se simtă importanți și iubiți. Nu am realizat cât de multă bucurie ne pot aduce și asta m-a ajutat să mă vindec”, a declarat Mary Davis pentru CBS News.

La început la adăpost erau doar 15 copii, însă acum, după șase ani, la petrecere vin peste 200 de copii! Ceea ce este și mai frumos este că abia după ce au serbat zilele de naștere a peste 6.000 de copii, cei doi tineri au reușit să conceapă propriul copil, o fetiță a cărei primă aaniversare va fi organizată pe același acoperiș!

„Vreau să crească știind că sunt copii care nu primesc tot ceea ce ea are. Trebuie să îi ajuți pe cei din jur și să aduci puțină fericire celor care au atât de multă nevoie de ea”, a declarat Mary.