E cea mai dotată și fierbinte blondă! Formele ei tunate au făcut-o celebră în toată lumea! Bărbații o vor, femeile îi fug din cale, motivul e incredibil! Uite cum arată bomba sexy, s-a filmat singură în halul ăsta!

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-1-4.mp4″][/video2]

Kristina Antalova este o bombă sexy cu forme de invidiat și de admirat. Este considerată a fi pe lista celor mai dotate blondine din lume, deși nu este totul natural, aceasta a trecut nu de puține ori pe la medicul estetician. Kristina a obținut, în urma operațiilor de ordin estetic, un fund bombat și un bust siliconat ce îți taie răsuflarea!

Kristina este o mare fană a sălii de fitness, acolo unde își petrece foarte mult timp. Starleta își încântă mai apoi fanii internauți cu fel și fel de postări deocheate, iar aceștia sunt în extaz. Kristina Antalova are 23 de ani dar se poate lăuda deja cu faimă în mediul online, căci bărbații îi stau la picioare. Focoasa blondină locuiește în Liverpool, potrivit spynews.ro.