E cel mai celebru porc din lume. A fost găsit pe stradă, nu se mișca din poziția asta de ore în șir, dar când și-au dat seama ce făcea de fapt, mulțimea nu mai pleca de lângă el! Porcul i-a lăsat fără aer!

[video2 width=”480″ height=”270″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-4-6.mp4″][/video2]

O întâmplare extrem de neobișnuită a avut loc în fața unui templu budist din China: un porc a fost filmat în timp ce se ruga în fața lăcașului de cult, stând în genunchi! Oamenii prezenți la templul din Wenzhou, în provincia Zhejiang, au rămas muți de uimire când au văzut cum animalul de peste 100 de kilograme, care evadase de la o fermă din apropiere, îngenunchează cu membrele din față, în timp ce în interior avea loc o ceremonie, relatează Daily Mail.

Așa cum ar fi făcut oricine în această situație, oamenii au scos imediat telefoanele pentru a imortaliza momentul, iar imaginile sunt atât de ireale încât au devenit rapid virale. Potrivit sursei citate, porcul a stat în acea poziție timp de mai multe ore și a plecat de acolo doar când mai mulți călugări au ieșit din templu și au citit o scriptură budistă în fața lui.

Din păcate povestea porcului nu are un final fericit de această dată, iar rugăciunile nu i-au fost ascultate: stăpânul porcului a spus mai târziu că animalul fugise în căutare de mâncare, iar după ce l-a recuperat a ordonat să fie sacrificat, fără să știe ce făcuse acesta în “escapada” să. Huang Wenzhou a precizat că a aflat ulterior, de pe internet, despre întâmplarea de la templu și spune că dacă ar fi știut înainte, nu l-ar fi sacrificat…

Privește cum se roagă porcul în imaginile de mai sus.