E faimos și plin de bani, dar copiii lui nu primesc niciun cadou de sărbători! Motivul pentru care miliardarul nu le cumpără cadouri de Crăciun copiilor săi

Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt căsătoriți din 2015 și au împreună doi copii-Wyatt Isabelle (3 ani) și Dimitri (1 an).

Deși ar putea să le cumpere celor doi orice își doresc, actorii au anunțat că în acest an, de sărbători, cei mici nu vor primi niciun cadou. Mila a explicat motivul pentru care a luat această decizie, care ar putea intigra pe unii părinți, în timp ce alții ar putea să-i urmeze exemplul.

„Am stabilit de comun acord să facem un fel de tradiție de Crăciun, care să nu implice cadouri. Anul trecut, Wyatt a primit cadouri de la bunici și după ce s-a jucat puțin cu jucăriile respective, a renunțat la ele. Acum nici nu o mai interesează. Ne-am anunțat părinții să nu mai cumpere foarte multe lucruri, un cadou e suficient, pentru că cei mici nu știu să aprecieze aceste daruri. Sunt pur și simplu prea mici pentru asta. Preferăm să cumpărăm jucării și să le ducem la spitalele de copii, unde cei mici să se bucure cu adevărat, pentru că au nevoie de asta. Așa am stabilit că aceasta va fi noua noastră tradiție de Crăciun”, au mărturisit Mila și Ashton.

Fanii actorilor au fost încântați de idee și au apreciat încă o dată gestul plin de normalitate. În ciuda averii impresionate pe care o au împreună, Mila Kunis și Ashton Kutcher își cresc copii cât se poate de normal, fără bone sau alt ajutor extern.

Sursa: unica.ro