E ultima fiță la femei! Își pun dinți la degete, pe post de unghii și îngrozesc pe toată lumea! Ai purta așa ceva? Stai să vezi cum arată, bărbații fug în direcția opusă!

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-12-3.mp4″][/video2]

Un salon de manichiură și pedichiură din Rusia a început să uimească lumea după ce au realizat cele mai ciudate unghii din lume. Totul se petrece la Nail Sunny din Moscova, loc unde îți poți asorta dantura și cu unghille de la mâini. Proiectul abia este în derulare, însă a adunat deja multe reacții, atât pozitive, cât și negative.

Deși posibilitatea ca acest tip de unghii să aibă succes și să prindă la public este mare, deocamdată o pare parte a celor care au privit imaginile pe care le puteți vedea mai sus le consideră foarte ciudate, ceea ce nu putem nega că este în parte adevărat…

În timp ce unii le consideră amuzante, alții s-au speriat că ar putea avea în loc de unghii, dinți! Pe de altă parte mai există și femei care au mărturisit că vor purta cu mare mândrie unghiile realizate în această metodă.

„Îmi vine să vărs”, a fost unul dintre criticile pe care salonul le-a primit imediat după ce a publicat fotografia cu modelul inovator al esteticului. Fiecare unghie a fost transformată în molar care sunt creați din acrilic, iar rezultatul final este aproape înfiorător de real, potrivit click.ro.

În materialul video de mai sus puteți vedea și alte ciudățenii de același tip, referitor la unghii.