Ea are 50 de ani și el 12, s-au căsătorit, erau fericiți, dar când au ieșit pe stradă să facă pozele de nuntă oamenii au observat detaliul dureros!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-50-Year-Old-Woman-Marries-12-Year-Old-BoyChild-Marriage-Social-Experiment.mp4"][/video2]

Coby Persin are propriul canal de Youtube și a realizat un experiment social care i-a cam șocat pe cei care au luat parte la el. O femeie de 50 s-a căsătorit cu un mire de numai 12 ani, cuplul fals s-a afișat în public, mai exact în Times Square din New York pentru o ședință foto de nuntă, în timp ce Coby se dădea drept fotograful lor.

În numai câteva minute oamenii s-au adunat pentru a vedea ce se întâmplă cu cei doi. Scopul experimentului social a fost acela de a atrage atenția asupra căsătoriilor cu minori. Cel care a organizat experimentul a dorit să vadă și câte persoane vor interveni pentru drepturile băiatului. Rochia de mireasă a femeii era ca la carte, și totul părea adevărat, iar diferența de vârstă dintre cei doi era evidentă.

Cateva femei au abordat cuplul fals de miri. Acestea intrebau cati ani au fiecare in parte, apoi cereau sa vorbeasca cu mama baiatului. Cativa oameni care nu stiu legile din New York s-au retras in momentul in care femeia de 50 de ani le-a spus ca nunta lor e legala. Unii oameni s-au infuriat si au inceput sa aduca insulte guvernului corupt. YouTuber-ul Coby Persin a ajuns in atentia presei si in trecut. Acesta a realizat un experiment identic, dar cu un barbat batran si o fetita de 12 ani. Acel clip a avut un impact mai puternic decat nunta dintre femeia de 50 de ani si baiatul de 12 ani, potrivit ciao.ro.

Ce s-a întâmplat pe stradă puteți vedea în clipul se mai sus.

Sursa: ciao.ro