Ea e cea mai frumoasă femeie din lume, toți bărbații o adoră, dar stai să o vezi pe fiica ei! Fata fotomodelului indian Aishwarya Rai îi calcă pe urme și o depășește! E superbă!

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-9-8.mp4″][/video2]

Aishwarya Rai este actriță și fotomodel și este considerată una dintre cele mai mari frumuseți feminine ale acestei lumi pe care a fermecat-o cu ochii ei albaștri și pătrunzători, dar și cu trăsăturile ei fine, dar acum pare că fiica ei îi va călca pe urme.

Rai, care este căsătorită cu actorul Abhishek Bachchan, este fostă Miss World. Înainte de a începe cariera în actorie, ea a lucrat ca model și a câștigat faima după ce a obținut titlul de Miss World în 1994, potrivit unica.ro. Actrița a avut o relație cu actorul Salman Khan, de care s-a despărțit în anul 2001.

În 2007, ea s-a căsătorit cu Amitabh Bachchan cu care în prezent are o fetiță, Aaradhya, conform aceleiași surse. În plus, de fiecare dată când are ocazia, Rai se mândrește cu fiica ei care, deși seamănă foarte mult cu tatăl ei, a moștenit și parte din trăsăturile fine și superbe ale mamei sale. Vezi cum arată micuța Aaradhya în clipul de mai sus.