Economisești bani mulți! A pus mai multe monede din cupru pe laptop, la baza ecranului. Pare ciudat, dar nu te-ai fi gândit la una ca asta! Ce se întâmplă cu laptopul tău dacă faci și tu așa? E genial!

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-10-2.mp4″][/video2]

Mulți dintre noi folosim zilnic un laptop și ne-am confruntat cu problema supraîncălzirii acestuia. Datorită spațiului prea mic care nu asigură o ventilare corespunzătoare, dispozitivul se încinge și ajunge, astfel, să meargă greu sau chiar să se închidă singur.

Dar iată că un tânăr din Japonia a descoperit soluția inteligentă la această problemă, care, din câte se pare, chiar funcționează.

Tot ce trebuie să faceți este să puneți mai multe monede din cupru pe suprafața laptop-ului, pe bază, în zona din dreptul display-ului.

Monedele vor acționa ca un radiator și vor ajuta la răcire, deoarece materialul din care sunt realizate are proprietăți de transfer termic mult mai bune decât plasticul sau aluminiul din care sunt confecționate majoritatea laptop-urilor, potrivit vdtonline.com.