El este extrem de bine făcut, însă toți au înghețat când au văzut cum arată iubita lui! “Cum poți să umbli cu așa ceva? Te faci de râs!”

Cei doi tineri din fotografia de mai jos formează un cuplu extrem de controversat pentru că el are 26 de ani și este un împătimit al fitness-ului, iar ea suferă de obezitate morbidă.

Fata din imagine mănâncă fără oprire și cântărește de două ori mai mult ca iubitul ei, care petrece câteva ore la sala de forță pe zi. După ce că are viața în pericol din cauza obezității, aceasta spune că vrea să se mai îngrașe, deoarece iubitului ei îi place de ea așa.

”Iubitul meu mă iubește așa cum sunt, nu mă vrea slabă’‘, spune ea. Toți cei care au văzut imaginea cu cei dou au rămas năuciți și nu înțeleg de ce umblă băiatul cu acea fată.

Voi ce părere aveți?

CITEȘTE ȘI: Această femeie a primit 65 de cereri în căsătorie. Le-a respins pe toate! Iată cum arată și de ce nu a vrut să accepte nicio cerere

Ar merita făcut un film despre această femeie. The New York Times a publicat recent povestea lui Mary Landon Baker, o persoană importantă a orașului Chicago, SUA, care a primit 65 de cereri în căsătorie de-alungul celor 61 de ani în care a trăit.

Mary a câștigat atenția tuturor ziarelor din toată lumea la începutul anilor ’20 (1920), după ce l-a părăsit la altar de mai multe ori la rând pe logodnicul ei, Allister McCormick.

Reporterii au supranumit-o ”mireasa timidă”, însă acțiunile ei din anii ce au urmat îi contraziceau vehement. Aceasta a avut numeroși iubiți de pe două continente de-alungul anilor 1920, incluzând un lord englez, un prinț irlandez, un spaniol de rang înalt, un diplomat iugoslav și actorul Barry Baxter.

Mary Landon Baker era moștenitoarea unei averi frumoase care o făcea o partidă pe cinste la însurătoare, oriunde în lume. Cu toate acestea, Mary a preferat să-și petreacă viața petrecând peste tot în lume, inclusiv cu prințul din România, decât să fie legată de un bărbat și supusă acestuia.

Mary a murit la 61 de ani, în 1961, cu 65 de cereri în căsătorie la activ și respinste toate! Asta da viață de petrecăreț.

Voi ce părere aveți despre alegerea femeii?