Era în vacanță când a văzut tigrul și l-a urmărit de departe dar a dat peste o groapă și în ea erau secrete ascunse de sute de ani. Comoara e o minune, l-a făcut celebru!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-Man-Hunting-A-Tiger-Stumbles-Onto-A-Strange-Cave-With-An-Incredible-Secret-Inside.mp4"][/video2]

Numai o persoană foarte deosebită s-ar putea aventura în urmărirea unui tigru, iar ofițerul britanic John Smith se află cu siguranță în această categorie. El a avut acest curaj și a făcut o descoperire remarcabilă.

Se pare că Smith călătorea în jungla indiană din afara Mumbaiului atunci când a decis să facă lucrurile un pic mai periculoase. El a început să urmărească animale prin junglă, din motive neclare, pur și simplu dorea mai multă aventură în vacanța lui.

Dorința lui a devenit realitate atunci când a dat peste o peșteră în care chiar a avut curajul să intre! Și foarte bine a făcut, fiindcă înăuntru era o priveliște care nu poate fi deschisă.

Peștera l-a condus la tot felul de ruine antice remarcabil păstrate. Experții spun că monumentele pe care le-a descoperit datează încă din anii 200 ÎHR, iar peștera poartă numele de Peșterile Ajanta. Mai sus poți vedea un material realizat la explorarea peșterii.