Erau prea săraci, nu își permiteau o nuntă, dar se iubeau mult și voiau neapărat să se căsătorească! Așa că au făcut-o, dar cum au reușit asta a cutremurat o țară întreagă. Cei doi au ajuns acum un simbol, iată de ce

Haideți să vorbim despre iubire! Iată o poveste care te va inspira cu siguranță!

Ann și Wilson Mutura au format un cuplu timp de 3 ani, dar până la urmă au înțeles că voiau să își petreacă toată viața împreună. Totuși, erau prea săraci pentru a-și permite cheltuielile unei nunți. dar cei doi erau atât de îndrăgostiți încât au decis să facă pasul cel mare duminică, pe 22 ianuarie, purtând blugi și niște tricouri vechi.

Această nuntă nu a fost la fel de impresionantă ca cele la care am participat majoritatea dintre noi, dar această nuntă nu și-a propus să impresioneze, totul a fost despre dragostea pe care o purtau unul pentru celălalt. Nu au avut domnișoare de onoare, așa că doi oameni care erau în biserică s-au oferit pentru a le fi martori.

Ceremonia lor a costat doar 1 dolar! După ce s-au căsători au fost în culmea fericirii, au mers acasă și au trăit umil și demn ca și până atunci. Dar după ce povestea lor a fost aflată zeci de oameni au donat bani pentru a le oferi celor doi nunta de vis pe care o meritau, o nuntă care le-ar face și pe vedete invidioase.

Zis și făcut. Dar surprizele nu s-au terminat aici, celor doi li s-a mai făcut un cadou: o lună de miere cu toate cheltuielile plătite. Această poveste a amintit multor oameni despre sensul real al iubirii adevărate. Nu este vorba despre muzică sau despre decorul scump, ci despre un angajament pe viață pe care îl faci față de o persoană specială.

Pentru acești doi oameni nu contează ce le va scoate viața în drum, cel mai important este că se au unul pe celălalt. Le dorim tot binele din lume!

Distribuie această poveste frumoasă în această lună a iubirii.

CITEȘTE ȘI: Soțul ei a plecat din țară cu munca. Când a ajuns la hotel, i-a cerut femeii o poză pe WhatsApp! După ce s-a uitat bine la ea, i-a cerut instantaneu divorțul, uite detaliul care l-a pus pe jar

Un bărbat a fost nevoit să plece pentru câteva săptămâni într-o călătorie de afaceri. În tot acest timp a vorbit cu soția pe WhatsApp. Într-o zi, omul i-a cerut soției o fotografie, pentru că voia să îi aline dorul.

În fotografie, femeia stătea pe pat cu o chitară lângă. La prima vedere, nimic neobișnuit. Însă când soțul ei a văzut mai atent fotografia, s-a enervat imediat și spre marea surprindere a ei, a cerut divorțul fără să stea pe gânduri.
La o inspecție mai atentă, un detaliu din imagine l-a făcut pe acesta să izbucnească.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat traiește singur, de zece ani, într-un sat abandonat, în care nu mai locuiește nimeni în afara de el. Iată cum supraviețuiește:

Un chinez traieste singur, de zece ani, intr-un sat abandonat, in care nu mai locuieste nimeni in afara de el, in provincia Gansu, din China.

Liu Shengjia a ales sa traiasca singur de mai bine de un deceniu, intr-un sat indepartat. Acesta a fost nevoit sa isi procure singur resurse si hrana, dupa ce familiile s-au mutat, treptat sau ceilalti locuitori au murit.

Acum 10 ani, mama si fratele sau au murit, iar Liu a fost nevoit sa invete sa se descurce singur. Asa ca a ramas singur, cu oile pe care le avea familia si pe care le crestea.

„La inceput, nu puteam sa dorm noaptea, din cauza urletelor scoase de lupi. Dar dupa ce m-am atasat mai mult de oi, mi-au devenit prietene si usor, usor m-am acomodat cu faptul ca traiesc singur” a declarat acesta pentru Independent.

Liu continua sa lucreze totusi pentru directia silvica si castiga lunar 700 de yeni, adica aproximativ 95 de euro. Cu toate astea, este nevoit sa strabata distante foarte lungi pentru a-si cumpara mancare sau apa.

Pentru ca este singurul locuitor intr-un sat parasit de toti locuitorii, Liu spune ca desi se bucura de avantajul de a locui in ce casa isi doreste din sat, spune ca intr-o zi, spera sa poata pleca de aici, intr-un loc populat.

„Sa supravietuiesc aici nu este o problema pentru mine, dar as prefera sa ma mut intr-o zona unde exista oameni, in viitorul apropiat” a mai declarat barbatul, conform Independent.