Erau prietene foarte bune, iar acum ii este alaturi si pe ultimul drum! Elena Merisoreanu a spus cum va fi imbracata Ionela Prodan in sicriu: Dezvăluiri de ultima ora:

Ionela Prodan a murit luni, la spitalul Elias, unde era internata de ceva timp, fiind conectata la aparate.

Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, dupa o lunga lupta cu boala. Cantaretata de muzica populara suferea de cancer pancreatic si de ceva timp era conectata la aparate. Elena Merisoareanu, una dintre prietenele si colegele de scena ale Ionelei Prodan este distrusa de veste.

Ionela Prodan, inmormantata in costum popular! Va fi depusa la Bellu

„Sunt distrusa! Am auzit ca a murit Ionela Prodan si nu am crezut. Am vorbit cu Anamaria si mi-a confirmat. Eu am vazut-o in viata acum trei saptamani, am fost la ea. O sa merg cu Anamaria sa cautam costumul popular sa o imbracam. Maine va fi depusa la Bellu. Nu-mi vine sa cred! Ma doare sufletul, nu mai pot sa vorbesc…Am atatea amintiri cu ea, am ultimul ei CD pe care mi l-a dat. Am fost apropiata de ea. Dumnezeu sa o ierte!”, a declarat cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu pentru wowbiz.ro.

Ionela Prodan a fost vegheata in spital in toata aceasta perioada de fiica sa, Anamaria Prodan. Aceasta a stat permanent langa mama sa, iar de putin timp in tara a venit si Anca, cealalta fiica a artistei, stabilita in SUA. Ionela Prodan avea 70 de ani si a fost diagnosticata cu cancer pancreatic,