Făcea curat pe o stradă când a observat în colțul trotuarului ceva care semăna cu o pătură murdară. Când s-a dus să o ia pentru a o pune în tomberon și a băgat lopata în ea, a încremenit: era un câine. Uite cum arăta după ce a fost curățat

Imaginile alăturate au strâns mii de like-uri și comentarii până acum pe rețelele de socializare.

Povestea a început în momentul în care câțiva muncitori care curățau o stradă din Londra au observat la un moment dat faptul că în colțul unei clădiri era ceva care semăna cu o pătură murdară.

Muncitorii au decis să o ia cu lopata pentru a o pune în tomberon, dar când au băgat lopata în ea au avut un șoc. Acela nu era un obiect abandonat, ci un cățeluș viu. Acesta era extrem de murdar și își trăia ultimele zile din viață.

Oamenilor care l-au găsit li s-a făcut milă de el și l-au dus rapid la un cabinet veterinar.

Medicii de aici au avut de muncă ore întregi, dar totul a meritat la final: ei au reușit să tundă blana animalului care era îmbibată cu noroi întărit. În total cântărea peste două kilograme.

De sub blana aceea a ieșit un cățeluș foarte simpatic pe care unul dintre salvatori a decis să îl adopte.

Iată cum arăta după vizita la veterinar:

CITEȘTE ȘI: Această femeie spune că nu se poate angaja din cauză că este prea frumoasă- ”Bărbații au mereu alte intenții”

Marie Buchan, mamă a opt copii, s-a plâns în presa din Marea Britanie că nu își poate găsi o slujbă din cauză că este mult prea frumoasă și primește mereu propuneri indecente, scrie PROTV.

În ultimii ani, tânăra a trăit din ajutorul social de 2.500 de lire sterline pe lună, însă cum suma a fost redusă de Guvern, a fost nevoită să își caute un loc de muncă.

De profesie mecanic, Marie a aplicat la mai multe service-uri, însă fără succes.

“Nu vor de fapt să mă angajeze acolo, au alte intenții cu mine. Cred că sunt doar niște perverși. Avem femei în poliție, în armată, dar bărbații ne văd numai ca pe simboluri intime“, s-a plâns tânăra.


Marie este hotărâtă să își găsească până la urmă un serviciu și i-a avertizat pe bărbați că nu vor putea profita de ea. “Mă străduiesc foarte tare. Dacă mi-ar da cineva o șansă, aș dovedi că mă pot descurca. Știu exact ce fac“, a încheiat tânăra.