Făcea scufundări când un rechin s-a apropiat de ea, credea că i-a venit sfârșitul când o balenă uriașă a ajuns rapid lângă ea, a deschis gura și… Imaginile fac înconjurul globului, totul a fost filmat!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-11-3.mp4"][/video2]

Nan Hauser este președinta unui centru de cercetare și conservare, ea a postat pe rețelele de sociale imaginile care au făcut înconjurul lumii, scrie Press Herald. În trecut, femeia și-a numit un documentar „Întotdeauna am spus că voi fi ucisă de o balenă”, însă s-a dovenit a fi contrariul. Biologul susține că o balenă a fost cea care i-a salvat viața.

„Dacă cineva mi-ar fi povestit asta, atunci eu nu l-aș fi crezut”
, a mărturisit femeia, care susține că un rechin ar fi fost pe cale să o mănânce. Este important de spus că totul s-a petrecut în apele Pacificului în luna octombrie.

Hauser precizează că se scufundase pentru a face cercetare când a observat rechinul înotând pe lângă ea, dar chiar în acea clipă s-a apropiat și o balenă care a ajutat-o să se ridice la suprafață. „Am încercat să-mi păstrez calmul pentru ca rechinul să nu-mi simtă frica”, a adăugat aceasta.

Hauser a mai declarat, drept concluzie a imaginilor uimitoare, că balenele sunt „altruiste” și știa că feresc anumite vietăți de prădători, însă nu experimentat niciodată aceste lucruri.