Familia a cumpărat o canapea la mâna a doua de pe internet, au adus-o acasă, dar abia după câteva zile au aflat că au făcut cea mai mare greșeală a vieții lor! „Era să murim!” Ce au pățit e un coșmar!

Katie Johns a cumpărat de pe internet o canapea folosită, a plătit pentru ea 225 de dolari. La scurt timp după aceea au observat ceva foarte bizar.

Johns și fiul ei au observat mici pete roșii peste tot pe corpurile lor. Îngrijorată, mama a mers împreună cu copilul la medic, dar ce i-a spus acesta a făcut-o să regrete noua ei achiziție. La spital li s-a spus că petele roșii erau de fapt mușcături cauzate de o specie de gândaci care trăiesc în paturi vechi!

Iată ce a declarat femeia: „Când simt o gâdilătură în braț, de parcă părul de pe mână se mișcă puțin sau mă mănâncă pielea, primul gând care îmi vine în minte este acela că am un gândac care se târăște pe mine”.

Un exterminator a fost chemat pentru a găsi sursa problemei familiei: ,,Când au venit exterminatorii au tras canapeaua de-o parte și a fost imediat clar care era cauza infestării cu gândaci!”.

Din cauza canapelei vechi Johns a trebuit să plătească 3.000 de dolari pentru a-și curăți casa de urmele pe care le-a lăsat în căminul ei și pentru a-și proteja familia.

Acum ea vrea ca acest caz, al ei, să îi facă pe ceilalți să fie mai conștienți de pericolele care pot veni atunci când cumpără produse vechi de pe internet. ,,Nu merită”, a mărturisit Johns.

Dacă ai pățit și tu ceva asemănător, DISTRIBUIE această poveste. Pentru cumpărături online mai sigure pentru toată lumea!