Femeia murea de foame, așa că a intrat într-un restaurant fast-food și a mâncat resturile lăsate de oamenii care plecau. Ce au făcut managerul și angajații când au observat-o te va șoca!

În Filipine, sărăcia este o problemă des întâlnită. Sunt familii care adorm foarte des cu stomacul gol.

O poveste care a captivat inima internauților este cea a unei femei care a intrat într-un restaurant fast-food și a cerut voie personalului să mănânce resturile lăsate de cineva. Acesta a spus că e în regulă și apoi s-a dus la managerul restaurantului ca s-i spună ceva.

Femeia a mâncat, a stat puțin, având chipul obosit și se vedea că îi e încă foarte foame și apoi a ieșit afară.

Un băiat din echipă a ieșit după ea și a chemat-o înapoi înăuntru unde o aștepta un meniu cu pui cald, doar pentru ea. Acesta era plătit de manager. Mimi, tânăra care a observat toată scena a chemat un angajat de acolo și i-a spus că îi donează burger-ul ei acelei femei.

CITEȘTE ȘI: Proprietarul casei închiriate i-a cerut să nu intre în pod, dar el a făcut-o și a descoperit un tablou ciudat: Un copil cu ochii negri. A fost îngrozit de poza inexplicabilă, s-a dat înapoi, dar a auzit un zgomot

Un bărbat a intrat în podul casei pe care o închiriase, deși proprietarul îl avertizase să nu facă asta, iar printre altele a descoperit un tablou ciudat, dare l-a cam îngrozit, dar ce a aflat apoi a fost și mai straniu.

Lucrul cel mai ciudat găsit în pod a fost deci tabloul vechi al unui copil cu ochi negri. Curios, bărbatul a început să întrebe vecinii mai bătrâni din localitate, și să facă și o mică cercetare pe cont propriu, dar nimenu nu i-a putut spune cine fusese acel copil.

În cele din urmă a descoperit mai multe site-uri care documentează fenomene paranormale, iar ceea ce a aflat l-a înfiorat. Primul caz al copiilor de acest fel fusese înregistrat în anul 1998, an în care, pe data de 16 ianuarie, Brian Bethel, de meserie jurnalist, stătea într-o parcare, cu motorul maşinii pornit. În timp ce stătea acolo, doi băieţi s-au apropiat şi s-au oprit lângă geamul deschis, au cerut ca el să-i ducă acasă şi au cerut cu insistenţă să fie lăsaţi înăuntru. El îşi descrie reacţia imediată ca experimentând un răspuns biologic tipic în caz de atac, o descărcare de adrenalină şi anxietate.

Din fericire el a rezistat impulsului de a-i lăsa pe copii înăuntru, dar aceștia au devenit extrem de agitați când a închis geamul mașinii, apoi au devenit violenți. Acest om mai afirmă și că atunci când geamul s-a închis, s-a uitat în ochii lor negri precum cărbunele, foarte mari, şi a simţit o teamă inexplicabilă, aproape paralizantă. Atunci a pornit maşină, lăsându-i pe marginea drumului, conform poatenutiai.

Kyle din Boise Idaho, povestește: „Un prieten m-a sunat noaptea târziu, complet îngrozit. Era în oraş cu prietena lui şi s-au oprit la un mini market ca să ia nişte snacksuri, înainte de a se întoarce la apartamentul lui, ca să înceapă o şedinţă maraton de vizionat filme Ştiinţa războiului. Când erau în parcare, doi copii s-au apropiat de maşină. Lucrul care mă înspăimântă cel mai mult cu privire la aceasta este că prietenul meu era atât de zguduit de ce se întâmplase, încât m-a sunat să-mi spună, înainte chiar de a pleca de acolo cu maşina. Am putut auzi teama în glasul lui, când am răspuns.

Mi-a spus că cei doi copii au bătut la geamul lui şi i-au cerut să-i ducă la o staţie de autobuz, la o depărtare de câteva mile. Dar prietenul meu a spus că amândoi copiii aveau ochi negri, solizi, şi vorbeau cu o asemenea încredere stranie, încât era aproape ca şi cum erau mai în vârstă decât arătau. Acum toate acestea, în aparenţă, nu mi-au părut atât de ciudate. Dar ştiţi, prietenul meu era atât de zguduit. Ca şi cum era chiar supărat. A spus că singurul copil care a vorbit, doar a continuat să insiste, ca şi cum ştia că dacă cerea destul de mult timp, prietenul meu avea să-l lase înăuntru.

El spune că s-a trezit chiar că mâna i se mişca pentru a deschide uşa, fără ca el să vrea, ca şi cum copilul exercita asupra lui un fel de control al minţii. Ei bine, în cele din urmă copiii au înţeles mesajul şi au plecat. I-am spus prietenului meu să aştepte acolo şi am închis. Prietenul meu a plecat cu maşina din parcare şi a fost lovit de un tir, care i-a omorât instantaneu atât pe el, cât şi pe prietena lui. Şoferul tirului a spus poliţiei că a virat ca să evite doi copii care mergeau pe marginea drumului.”

Iată cum au fost descriși acești copiii cu ochii negri despre care unii sunt convinși că există cu adevărat, sau sunt doar o legendă urbană, deși nimeni nu știe ce vor, în cazul în care sunt reali:

Au ochii extrem de mari, negri, fără iris și fără alb.

Pielea lor este extrem de albă, precum varul sau chiar a mai fost comparată cu plasticul

Par lipsiți de viață, fără suflet și fără sentimente

Emană doar sentimente negative, de spaimă, teroare și frică.

Toți vor să fie lăsați înăuntru, fie în casă sau în mașinile oamenilor.

Niciodată nu forțează intrarea și dacă sunt refuzați dispar pur și simplu. În caz contrar, cine intră în contact direct cu acești copii este urmărit permanent de ghinion.

Sunt îmbrăcați în haine care par croite de mână și care întotdeauna sunt mult mai mari pentru ei.

Umblă fie singuri sau câte doi, niciodată nu au fost văzuți în grupuri mai mari

Cineva povestea pe un site, în 2016, că prietenul său a murit de cancer, după ce i-a povestit că a întâlnit cu astfel de copii. Adevărul e probabil, ca de obicei, undeva la mijloc…

Sursa: poatenustiai