Femeia s-a trezit și o durea totul, s-a uitat în jur și a început să urle de groază! A plecat imediat la spital, dar ce a găsit în camera ei e de coșmar! Se întâmplase când dormea

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-Woman-Finds-Nearly-50-Brown-Recluse-Spiders-In-Her-Bedroom.mp4"][/video2]

O femeie din Tennessee încă se recuperează după ce a fost mușcată de mai multe ori de păianjeni. Angela Wright spune că s-a trezit cu durere la nivelul brațului și a observat câteva înțepături pe piept și mână. Mai târziu ea a mers la medic și a primit o rețetă. totuși, câteva zile mai târziu a fost transportată de urgență la spital după ce a povestit că începuse să halucineze!

„Nu puteam să merg, să mișc și de-abia mai înghițeam. Mi-au zis că am bule de aer la plămâni, care putea fi cauzată de pneumonie, mi-au zis că dacă rezist până dimineața fără să fac infarct am șanse să trăiesc”, menționează Angela.

După ce s-a realizat o inspecție a apartamentului ei, managementul clădirii a anunțat-o că în dormitorul ei eu fost găsiți peste 50 de păianjeni din specia Pustnic Maro. În prezent femeia încearcă să se mute, dar trebuie să plătească peste 2.000 de dolari pentru încheierea înainte de termen a contractului de închiriere. Acum speră să dovedească faptul că apartamentul nu este locuibil, pentru a scăpa de această taxare.

Prițiți clipul de mai sus pentru a vedea cum arată acești mici monștri periculoși.