Gabi Cristea s-a dus sa manance si i-a lasat in camera pe sotul si pe fiica lor! Cand s-a intors, mare surpriza: "In patul meu, am gasit…" Ce se întâmplase cu Tavi și Victoria:

Gabriela Cristea si Tavi Clonda si-au luat fetita, imediat dupa botez, si au plecat intr-o scurta vacanta.

Gabi Cristea isi tine la curent fanii cu ce se intampla in concediu.

Spre exemplu, într-una dintre zile, Gabriela Cristea s-a dus singura la micul dejun. Sotul ei a preferat sa ramana in pat cu micuta Victoria si sa doarma pana mai tarziu.

„Cand m-am intors de la micul dejun, am gasit dragostea in patul meu”, a scris Gabi Cristea in dreptul fotografiei facute in camera de hotel.
CITEȘTE ȘI: FERICIRE MARE ÎN FAMILIA LUI CRISTIAN POPESCU PIEDONE! FOSTUL EDIL A DEVENIT BUNIC

Sărbătoare mare în familia lui Cristian Popescu Piedone. În urmă cu puțin timp, fostului primar al sectorului patru a făcut marele anunț conform căruia a devenit bunic.

În urmă cu aproximativ o oră, fostul edil al sectorului patru a făcut marele anunț pe contul său de pe o rețea de socializare. Cristian Popescu Piedone și-a anunțat prietenii din mediul virtual că de azi familia lui s-a mărit cu încă un mebru șiu că de astăzi a devenit bunic. Loredana, soția fiului sau Vlad, a adus pe lume o superbă fetiță, într-o clinică privată din Capitală.

”Astăzi, în ziua sfântă de St Gheorghe, familia noastră a mai crescut cu o floare, s-a născut Antonia Maria, nepoata mea din partea băiatului meu Vlad”, a fost mesajul postat de Piedone.

În urmă cu cinci ani, Vlad, băiatul fostului primar, s-a căsătorit cu aleasea inimii lui, Loredana. Nasi le-au fost Andra si Catalin Maruta, cei care l-au cununat si pe socrul mare, cand a sarbatorit nunta de argint.

[video2 width=”480″ height=”480″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/05/30921647_219080982174313_869845358943044783_n-1.mp4″][/video2]