I-a fost jefuită mașina, dar hoțul și-a uitat telefonul în mașina ei. Ce a făcut femeia în loc să sune la poliție este epic…

Eliza Webb a descoperit într-o dimineață că cineva i-a pătruns în mașină și a sustras câteva lucruri. Însă pe scaunul din față, femeia a găsit chiar telefonul mobil al celui care a jefuit-o.

Webb și-a dat seama că hoțul era un adolescent și a ales ca în loc să apeleze la autorități, să o sune pe mama băiatului și să îi povestească ce s-a întâmplat.

Mama băiatului a invitat-o pe femeie acasă la ei, pentru a vorbi cu băiatul.

”Avea o privire înfrântă când am ajuns acolo. Se vedea în ochii lui că a plâns”, a povestit Webb.

Eliza a aflat că mașina ei nu a fost singura pe care băiatul o jefuise noaptea trecută. Împreună cu mai mulți prieteni, acesta spărsese aproape 10 mașini, din care au furat tot ce au găsit.

Acesta ar fi fost momentul în care majoritatea oamenilor ar fi sunat la poliție, însă Eliza Webb și-a păstrat calmul și a căutat o modalitate de a îi ajuta pe copii.

Femeia voia să le facă dreptate victimelor și să îi învețe o lecție pe băieți, fără a le distruge viața trimițându-i într-un centru de corecție.

După o discuție lungă cu tânărul și mama sa, Eliza a decis că cel mai corect ar fi ca băiatul să strângă toate lucrurile pe care le-a furat, și să le înapoieze proprietarilor. Împreună cu amicii săi, băiatul chiar a făcut asta. Ei au mers din casă în casă, le-au dat proprietarilor lucrurile furate și și-au cerut iertare pentru fapta lor.