Iapa s-a lăsat jos pentru a făta, dar fermierii au împietrit când a văzut ce a ieșit din ea! Specialiștii au rămas fără cuvinte! Da, e real, chiar s-a întâmplat!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-1-7.mp4"][/video2]

Cele mai comune tipare pe care le vezi la cai sunt dungile și stelele, dar un tipar al blănii cailor care este foarte rar se numește „pălărie medicinală”. Potrivit revistelor de specialitate, caii cu acest tipar pe blană sunt în mare parte albi dar au culoare pe cap și urechi, astfel încât par că poartă o bonetă sau o pălărie.

Totodată, bucata colorată de pe pieptul lor se numește „scut”. Amerindienii credeau că toți caii cu acest tipar pe blană au puteri magice care îi vor proteja în lupte. Tocmai de aceea numai șefii și vracii aveau voie să călărească astfel de cai foarte speciali și foarte rari.

Puiul de cal pe care îl vedeți în clipul de mai sus se numește Coconut (engl. pentru „Nucă de cocos”), are doar două zile și învață să fie cal într-o lume care îl consideră special încă de la naștere.