Îl știi din Baywatch, dar acum e bătrân și urât! David Hasselhoff se însoară la 66 de ani, pentru a treia oară, cu o femeie cu 29 de ani mai tânără decât el. Uite cum arată împreună! Se fac de râs!

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-4-8.mp4″][/video2]

Actorul David Hasselhoff, cunoscut publicului din România pentru rolul din Baywatch, va ajunge la altar pentru a treia oară, anul acesta, la vârsta de 66 de ani. Căsătoria va avea loc în cadrul unei ceremonii restrânse ce va avea loc în Italia la sfârșitul acestei luni.

David Hasselhoff își va uni destinul cu Hayley Roberts, în vârstă de 37 de ani, originară din Țara Galilor, după o logodnă ce a durat doi ani. Ceremonia va fi una intimă la care vor lua parte doar apropiații cuplului, iar luna de miere o vor petrece în Maldive. Cei doi s-au cunoscut în 2011, într-un hotel din Marea Britanie, acolo unde actorul se afla cazat pentru filmările „Britain’s Got Talent”, potrivit unica.ro.

Actorul a șocat în urmă cu ceva vreme când a declarat că alături de noua lui „achiziție” nu mai are nevoie de pastile pentru potență, ceea ce se pare că îl face fericit, iar diferența de vârstă nu se mai simte…

Vezi în clipul de mai sus imagini cu viitoarea lui soție tinerică.