Imaginile au fost făcute publice! Ce a făcut Andra cu Maluma înainte de concert în culisele Romexpo?! Totul a fost filmat

[video2 width="360" height="640" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/andra-maluma.mp4"][/video2]

Cântărețul Maluma s-a întâlnit și cu Andra în culisele de la Romexpo, înainte de a intra pe scenă, și a invitat-o pe româncă la dans, cei doi par să fi fost într-o dispoziție foarte bună, așa că s-au distrat împreună de parcă ar fi fost vechi prieteni.

Cea care a publicat ulterior pe rețelele de socializare filmulețul a fost chiar Andra. În clipul de mai sus îi veți putea vedea pe cei doi dansând și îmbrățișându-se, spre entuziasmul admiratorilor lor. „Când Maluma te invită la dans, se încinge atmosfera!”, a anunțat artista, pe Facebook.

De asemenea, Andra s-a declarat foarte bucuroasă de venirea columbianului în România, mărturisind că și ea aștepta cu nerăbdare concertul. „Sunt cea mai fericită că Maluma a ales şi România în turneul lui de promovare! Abia aştept concertul, de care sunt sigură că va fi unul spectaculos, din toate punctele de vedere”, a susținut Andra, în urmă cu ceva vreme, potrivit click.ro.

Sursa: click.ro

Sursa video: Andra, Facebook