Imaginile care i-au îngrozit pe fani! Îl mai știi pe Jet Li, actorul care a făcut revoluția în filmele de acțiune? E tragic cum arată acum, o boală cumplită îi macină trupul

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-4-10.mp4″][/video2]

Mulți dintre noi am trăit clipe minunate alături de filmele lui Jet Li, cunoscutul actor din China a cucerit publicul de toată vârstele cu mișcările pe care numai el le putea face în filmele de acțiune. Jeti Li s-a născut în anul 1963, în China. Provine dintr-o familie săracă, însă părinții au avut inspirația de a-i susține pasiunea pentru artele marțiale.

După ce s-a antrenat antrenori de renume, Jet Li a reușit să concureze în cadrul unor campionate naționale, unde a și câștigat numeroase premii. Totuși, la doar 19 ani s-a retras și a intrat în lumea filmului, unde a ajuns treptat o figură de renume la Hollywood.

Doar că în ultimii ani actorul a suferit o transformare șocantă! A chelit, părul i s-a albit, a slăbit și a îmbătrânit foarte tare, iar fanii sunt îngrijorați. Se pare că totul se întâmplă din cauza mai multor afecțiuni de care suferă Jet Li, printre care hipertiroidism și probleme la coloană vertebrală.

Privește cum arată acum în clipul din de la începutul articolului.