În copilărie a fost sărac lipit, dar acum face ravagii

Sorinel Copilul de Aur a fost descoperit de Dan Bursuc şi a debutat în muzică în 2003, la vârsta de 12 ani. Tatăl lui lucra ca zidar la fratele lui Dan Bursuc, astfel impresarul a ajuns să-i descopere potenţialul. Şi, a rămas cu gura căscată când a văzut cât aur zace în vocea puştiului.

Bursuc a devenit tată spiritual pentru Sorinel şi i-a garantat succesul care avea să-i permită după un an de activitate să-şi întreţină părinţii şi fraţii. Dintr-un băiat sărac lipit, într-o căsuţă care stătea să cadă pe membrii familiei sale, a devenit un prinţ ce strălucea şi era admirat de toată lumea. Când a împlinit majoratul, Sorinel a primit din partea mentorului său, Dan Bursuc cel mai frumos cadou: o vilă impunătoare în comuna Frumuşani, acolo unde manelistul s-a născut.

Iar după ce a devenit celebru, au început să apară şi admiratoarele. Sorin a reuşit să-l tragă după câţiva ani după el şi pe Adi, fratele mai mic. Cea mai cunoscută şi apreciată colaborare a avut-o, însă, cu Laura Vass.

În acestă formulă, au obţinut discul de aur în 2005. Clipurile lor pline de tandreţe au ridicat multe semne de întrebare. Gurile rele au afirmat că între cei doi ar fi existat o chimie care trecea dincolo de o relaţie de prietenie sau colegialitate.Dar ei nu au infirmat speculaţiile, ci parcă le dădea şi mai mult apă la moară celor care spuneau că între ei ar exista o poveste de dragoste.

Ochii văd inima cere, iar Sorinel ar fi râvnit şi la fata Clejanilor după ce Margherita a înregistrat în 2008 o piesă cu Sorinel Copilul de Aur.

Libera sa se manifeste pe scena si la cumetrii, Marguerita este tinuta, se pare, din scurt de Viorica si Ionita. Cel putin asa sustine presa, care a aruncat un zvon cum ca fiica muzicantilor, in varsta de 17 ani, ar fi indragostita de Sorinel Copilul de Aur si ca parintii s-ar fi opus acestei povesti de iubire.

Acelasi ziar sustine ca Viorica ar fi rabufnit intr-o buna zi, atentionand-o pe Marguerita ca Sorinel Copilul de Aur a facut-o sa prinda gustul manelelor, un stil care o indeparteaza de muzica traditionala romaneasca.

Indiferent ce scriu ziarele de scandal, un lucru este cert: Sorinel Copilul de Aur a fost dintotdeauna un apropiat al Clejanilor. La ziua lui, i-a avut ca oaspeti de seama. Inca de pe atunci, gurile rele sustineau ca fata Clejanilor se iubeste mai mult decat colegial cu sarbatoritul.