În urmă cu câteva luni i-au murit ambii copii într-un accident rutier, dar acum a primit o veste care i-a schimbat viața! Șocul pe care l-a avut când a mers la medic pentru un control: Nu credea că asta i se poate întâmpla tocmai ei:

Minune în viaţa femeii din Dolj care anul trecut în luna mai şi-a pierdut ambii copii într-un accident rutier grav. Este însărcinată cu gemeni, şi, surprinzător, va avea fată şi băiat.

Mimi, aşa cum o ştiu apropiaţii, i-a pierdut pe Florin şi pe Gabriela anul trecut. A fost tragedie în familia lor. Nimeni nu se aştepta ca cei doi tineri, de 22 şi 23 de ani, să dispară atât de repede de pe lume. Tinerii mergeau în Craiova în acea zi, unde erau studenţi. Florin îşi luase de curând autoturismul şi, se pare, îi plăcea să apese puternic pedala de acceleraţie.

Acum, potrivit unica.ro, Mimi, mama celor doi tineri morţi, este însărcinată cu gemeni, iar în pântece poartă o fată şi un băiat. Cei doi părinţi ai Gabrielei şi ai lui Florin, au primit o nouă şansă la fericire, după multe luni în care i-au plâns pe ei.

Chiar dacă nu-i va uita niciodată pe cei doi copii decedați tragic, într-o curbă înșelătoare, femeia de 47 de ani poate spune că viața ei are un nou început!

Impact violent, destine frânte!
Ce tragedie! Impact violent, iar doi tineri, frate şi soră, care se îndreptau spre Craiova, aveau să-și piardă viețile. Din cauza vitezei, au ajuns pe celălalt sens şi s-au izbit de o altă maşină. Mama celor doi a primit cumplita veste în Spania, acolo unde lucra. Cu câteva zile înainte, îi dăruise fiului chiar maşina în care şi-a pierdut viaţa alături de sora sa.

Nenorocirea s-a petrecut într-o curbă, cu doar câțiva kilometri înainte de destinație. Drumul era liber, iar Florin și-a testat mașina. „Nu era chiar un adept al vitezei, el era mai mult pasionat de frumuseţea maşinii. Dar vă daţi seama, ca orice tânăr, adrenalina…”, spunea Sorin, cel mai bun prieten al lui Florin.

surse: spynews.ro, cancan.ro