Înota liniștit când o caracatiță uriașă i-a prins placa cu tentaculele! A prins-o, a dus-o pe plajă și a tăiat-o, dar ce a găsit în ea l-a făcut să tremure!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-Giant-squid-wraps-its-tentacles-around-my-paddle-board.mp4"][/video2]

James Taylor în vârstă de 39 de ani a dat nas în nas cu o caracatiță uriașă în timp ce se distra cu placa în Melkbosstrand, Africa de Sud. Tot el a postat mai târziu imaginile pe Facebook, scriind: „Am găsit o caracatiță uriașă rănită și am decis să o prind și să o aduc pe plajă”.

Potrivit lui Taylor, mai apoi, el și prietenii lui au contactat specialiștii locali pentru a-i informa despre creatura rănită, dar, din nefericire, aceștia erau în vacanță. Drept urmare, grupul „a disecat vietatea și am făcut o mulțime de clipuri și poze pe care apoi le-am trimis specialiștilor, pentru ca aceștia măcar să poată vedea ce am găsit.”

În cele din urmă imaginile au ajuns la un profesor care studia caracatița uriașă din Africa de Sud de peste 15 ani. Acesta a fost extrem de entuziasmat și i-a spus lui Taylor că văzuse doar 5 astfel de exemplare eșuate la țărm, în plus, le-a confirmat că cea găsită de ei era un mascul caracatiță.

Internauții au avut reacții amestecate, marea lor majoritate nu au fost de acord cu faptele grupului de prieteni care au renunțat să ajute caracatița și au fost mult prea repede foarte fericiți să o disece. Vă invităm să priviți imaginile rare de mai sus!