Întâmplare ireală în România! Stăpânul lui murise dar ce a făcut acest câine timp de 5 ani de zile a ajuns pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume!

Aceasta este povestea impresionantă a unui câine loial din localitatea Malu Mare, România.

După ce stăpânul său a murit, acest câine a așteptat timp de 5 ani de zile în fața porții casei acestuia pentru ca stăpânul să se întoarcă. Mai mult, câinele refuză să lase pe alți oameni să intre în casă, protejând o casă goală.

Acest câine a așteptat zilnic timp de 5 ani de zile pentru ca stăpânul lui decedat să se întoarcă acasă. Localnicii din Malu Mare spun că animalul a stat în același loc încă de când proprietarul lui a murit, din anul 2011.

Lunga așteptare a câinelui a făcut mare vâlvă în presa locală și a câștigat pentru totdeauna inimile românilor. Deși el acceptă mâncare de la vecinii fostului său stăpân, el refuză să lase pe oricine să intre în curte. Se pare că sărmanul animal stă acolo în același loc indiferent de anotimp.

Un vecin a mărturisit: ,,Nu a părăsit niciodată locul ăla!”.

Primarul satului a declarat, conform Daily Mail: ,,Câinele nu e agresiv, dar nu lasă pe nimeni să intre, el crede că păzește proprietatea. Câinele își așteaptă stăpânul. Pare trist. Rareori găsești un astfel de atașament într-o persoană. Cineva care să te iubească atât de mult încât să nu părăsească locul în care ți-ai petrecut timpul cu el sau ea”.

Totuși, veterinarul local îi critică pe oameni pentru că îl hrănesc pe sărmanul animal dar nu îl adoptă.

Iată un clip despre această poveste remarcabilă: