Ionela Prodan si-a prevestit sfarsitul! Ce a spus cu putin timp inainte de moarte! Infiorator: „Sa ma…”:

Cornelia Catanga este extrem de indurerata de vestea ca buna sa prietena Ionela Prodan a murit. Artista sustine ca plange fara oprire.

„Mi-a spus lasa Cornelio, o sa mai traim sa ma vezi la anul in hainele pe care mi le-ai adus. N-am vrut sa ma duc la ea la spital ca voiam sa mi-o amintesc asa cum era. O adevarata stana de piatra, nu ma pot odihni. O am in ochi acum. Cred ca nu voi dormi toata noaptea.” a declarat Cornelia Catanga.

„Sunt sfasiata de durere, nu pot sa cred! O adevarata doamna a folclorului romanesc, este cea care facea emisiuni TV imbracandu-ma prima data in costum national pe mine. Nu pot sa cred. Condoleante Anamariei! ” a mai declarat Cornelia Catanga intr-o emisiune TV.

Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, la Spitalul Elias din Capitala. Artista se lupta de luni bune cu o boala cumplita: cancerul de pancreas.

Ionela Prodan va fi inmormantata in costum popular! „O sa merg cu Anamaria sa il aleg” Dezvaluiri emotionante facute de Elena Merisoreanu

Ionela Prodan a murit luni, la spitalul Elias, unde era internata de ceva timp, fiind conectata la aparate.

Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, dupa o lunga lupta cu boala. Cantaretata de muzica populara suferea de cancer pancreatic si de ceva timp era conectata la aparate. Elena Merisoareanu, una dintre prietenele si colegele de scena ale Ionelei Prodan este distrusa de veste.

Ionela Prodan, inmormantata in costum popular! Va fi depusa la Bellu.

„Sunt distrusa! Am auzit ca a murit Ionela Prodan si nu am crezut. Am vorbit cu Anamaria si mi-a confirmat. Eu am vazut-o in viata acum trei saptamani, am fost la ea. O sa merg cu Anamaria sa cautam costumul popular sa o imbracam. Maine va fi depusa la Bellu. Nu-mi vine sa cred! Ma doare sufletul, nu mai pot sa vorbesc…Am atatea amintiri cu ea, am ultimul ei CD pe care mi l-a dat. Am fost apropiata de ea. Dumnezeu sa o ierte!”, ne-a declarat cantareata de muzica populara Elena Merisoreanu.

Ionela Prodan a fost vegheata in spital in toata aceasta perioada de fiica sa, Anamaria Prodan. Aceasta a stat permanent langa mama sa, iar de putin timp in tara a venit si Anca, cealalta fiica a artistei, stabilita in SUA. Ionela Prodan avea 70 de ani si a fost diagnosticata cu cancer pancreatic.