Irina Columbeanu: „Am fugit de acasă!” Imagini în premieră din casa luxoasă a Monicăi Gabor din America! Mr. Pink o ține în puf… Ai mai văzut așa ceva? Ce a pățit Irina?

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-AM-FUGIT-DE-ACASA.mp4"][/video2]

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbenau și a Monicăi Gabor, a petrecut o parte din vacanța de vară în America, la mama sa. Se pare că a trăit momente extrem de fericite acolo, drept dovadă stau imaginile pe care le-a filmat chiar Irina, pe care apoi le-a pus pe video blogul ei de pe Youtube.

Astăzi vi le prezentăm în premieră, iată cum s-a distrat Irina în America, alături de mama sa, și ce a decis să arate și fanilor săi. Deși este atât de mică, deja este o mică celebritate pe rețelele de socializare, lucru pe care se pare că l-a moștenit de la mama sa.

În același clip (de mai sus) puteți vedea și multe cadre din ceea ce este, presupunem, casa în care locuiește Mr. Pink în America, alături de Monica Gabor.

Sursa: