Îți amintești de Micul Hercule? Tatăl lui Giuliano Stroe uimește lumea după ce a făcut anunțul uriaș în ziarele din străinătate!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-17.mp4"][/video2]

Giuliano si Claudiu Stroe, doi frați din Olt, au devenit cunoscuți și dincolo de granițele țării după ce tatăl lor i-a pus să facă exerciții de forță foarte dificile. Aceștia au ajuns pe prima pagină a publicației Daily Mail după ce tatăl a anunțat că dorește să se mute împreună cu întreaga familie în Marea Britanie.

„Ridica greutati de 4 kilograme si fac exercitii dificile timp de doua ore pe zi. Pare un program de fitness pentru un adult, insa nici vorba de asa ceva. Este vorba despre stilul de viata a doi copii din Romania” în acest fel își începe Daily Mail articolul.

Giuliano Stroe a intrat în Cartea Recordurilor de la vârsta de cinci ani, când familia sa era stabilită în Italia. Atunci, băiețelul a impresionat juriul și audiența unei emisiuni TV din Italia mergând în mâini, foarte rapid, pe o distanță de 10 metri, potrivit stirileprotv.ro.

Tatăl fraților a declarat că intenționează să se mute în Marea Britanie, unde speră să găsească un loc de muncă pentru el sau un sponsor pentru băieții săi. În plus, de curând, Giuliano a pus pe pagina de Facebook anunțul că tatăl sau vrea să plece la muncă în Anglia, dar că nu își dorește asta: „Cine va avea grijă de noi? O să rămânem singuri. E trist și periculos. Ajutați-l să își găsească de muncă aici. Vă multumesc”, a scris copilul pe site-ul de socializare.

Multe răspunsuri au fost de încurajare, însă cele mai numeroase au fost cele în care familia e dur criticată pentru stilul de viață impus băieților, mai scrie Daily Mail. În urmă cu ceva vreme, tatăl preciza că copilul nu e în niciun pericol la antrenamente: „Merge cu mine la sala de antrenamente de cand s-a nascut. L-am luat mereu cu mine la antrenamente. Eu insumi m-am antrenat foarte mult toata viata. El (Giuliano, n.r.) nu are voie sa faca exercitii pe cont propriu. E doar un copil. Daca oboseste, mergem si ne jucam”.