Jumătate de tonă, a bătut toate recordurile! La 6 ani cântărea deja cât un adult, peste 60 kg, dar e incredibil cum arată acum, la 34 de ani! E cel mai gras om de pe Terra, nu mai poate fi scos din casă!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-4-5.mp4"][/video2]

Juan Pedro are 34 de ani, este din Mexic, statul Aguacalientes, și este considerat cea mai grea persoană din lume, însă, în prezent, este obligat să urmeze un tratament dacă mai vrea să rămână în viață. Tânărul a ajuns la incredibila greutate de o jumătate de tonă, este imobilizat la pat din această cauză după ce s-a luptat o viață întreagă cu obezitatea, dar abia la 17 ani situația a devenit critică, după ce a suferit un accident.

„Cand aveam șase ani cântăream deja 60 de kilograme”, a mărturisit el. „Am continuat să mă îngraș, la 17 ani aveam 230 de kilograme”. Din păcate, aceasta nu e prima vizită a lui Juan la o clinică de slăbit. Alte două tentative s-au soldat cu eșecuri iar doctorii i-au spus că nu va mai există o a patra tentativă, pentru că, dacă de această data nu slăbește, va pieri din cauza diabetului și a insuficienței organelor interne, potrivit vdtonline.com.

Tratamentul pe care i l-au recomandat specialiștii presupune o dietă drastică urmată de o intervenție chirurgicală după 6 luni.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, Mexicul e liderul mondial al obezității, cu 35% dintre adolescenți fiind supraponderali sau obezi.