La doar 175 cm, cântărește peste 90 de kilograme, dar toți bărbații sunt înnebuniți după corpul ei… Doamne, cum poate să arate cel mai celebru fotomodel cu forme! Unii îi spun că e grasă, ea crede că e perfectă…

Ashley Graham este unul dintre fotomodelele care a dărâmat stereotipurile din lumea modei referitor la dimensiuni și greutate. Are doar 29 de ani, dar și-a lansat propria linie de lenjerie intimă și costume de baie, însă cel mai important este că le-a creat pentru femeile cu forme, și pentru a le face pe acestea să arate și să se simtă bine în pielea lor.

Recent, vedeta a pozat complet goală într-un pictorial pentru o revistă pentru adulți, iar imaginile provocatoare au făcut înconjurul internetului. Însă la fel de importante sunt și declarațiile ei: „Îmi amintesc când au apărut primele semne ale celulitei, în timpul școlii. I-am spus mamei: ‘Nu este dezgustător? Este foarte urât!’”.

Mama acesteia, însă, nu a făcut o problemă din acest lucru. „Nu mi-a spus dacă este frumos sau urât. Pur și simplu nu a făcut ca acest lucru să fie o problemă”, a continuat femeia. Modelul și-a amintit și cum a fost catalogată drept „grasă” și „urâtă”, în adolescență. Acum, ea este una dintre cele mai apreciate din domeniu.

Ashley Graham este modelul plus size al momentului. A defilat pentru case de modă celebre, a apărut în costum de baie pe coperta revistei “Sports Illustrated”, iar pe covorul roşu străluceşte de fiecare dată. Iată cum arată:

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-4-13.mp4"][/video2]