Locatarii unui bloc din Iași au rămas cu gura căscată când au intrat în lift! Ce au găsit scris pe oglindă:

Pentru cei care stau la bloc la un etaj superior, liftul este indispensabil pentru ei. Este dificil să urci și să cobori zilnic de câteva ori câteva etaje, iar liftul este de mare ajutor.

După ce au trecut sărbătorile de iarnă, mulți români s-au grăbit să arunce bradul, fiecare cum a putut și pe unde a putut. Dacă unii pur și simplu au fost văzuți cum au aruncat simbolul Crăciunului pur și simplu pe geam, alții au decis să îl ducă în locuri special amenajate lângă bloc și au coborât cu liftul.

Din păcate, unii nu s-au mai uitat și ce au lăsat în urma lor după această operațiune și aproape fiecare lift este plin de ace de brad.

Într-un lift din Iași a apărut un anunț pe oglindă, în care un vecin supărat a ținut să-l certe pe cel care a lăsat în urma sa doar ace de brad.

„Nesimțitule/o, care ai aruncat bradul, fă curățenie după tine!!! Neam român prost”, stă scris în bilețelul lăsat în lift și postat de cineva pe o rețea de socializare.

CITEȘTE ȘI: O însoțitoare de zbor i-a șocat pe polițiști. Ce au găsit în bagajul ei, la un control amănunțit:

Multă lume crede că însoțitoarele de zbor au parte de o viață fabuloasă. Și chiar așa este, dacă stăm să ne gândim la cât de multe locuri frumoase reușesc să vadă în întreaga lume, cu cine se întâlnesc și ce au ocazia să facă zilnic.

Însă, pe lângă toate aceste lucruri, există și multe sacrificii pe care trebuie să le facă aceste stewardese pentru această viață fabuloasă.

Uneori, acestea sunt implicate în niște situații extrem de riscante, iar o însoțitoare de zbor a reușit să îi uimească chiar și pe anchetatori când au descoperit ce are asupra ei.
Femeia în vârstă de 25 de ani a încercat să introducă în țară suma de 500000 de dolari cash.

Devshi Kulshreshtha era de serviciu și trebuia să plece din Delhi către Hong Kong, când oamenii legii au primit un pont despre ce are de gând să facă această angajată. Și așa bagajul femeii a fost verificat, iar polițiștii au găsit înăuntru bancnote de 100 de dolari sub pantofii și cosmeticele sale.

Aceasta avusese grijă să îi împacheteze în folie, pentru a nu fi detectați de către angajații de la securitate. Și cum de multe ori însoțitoarele de zbor reușesc să introducă și să scoată din țară asemenea lucruri, tânăra nu s-ar fi așteptat niciodată să fie prinsă.

Devshi Kulshreshth a fost arestată și își așteaptă procesul.