Lumea râdea când apărea lângă prietena lui extrem de frumoasă. Când au aflat cine este, cu adevărat, toți și-au înghițit în sec cuvintele răutăcioase

Lumea devine din ce în ce mai superficială și foarte mulți cred că tot ce contează cu adevărat este să ai o piele fără imperfecțiuni, niște dinți albi, o siluetă de invidiat și haine din ultimele colecții ale celor mai mari designeri.

Adesea, oamenii cu pielea mai închisă la culoare și femeile care au forme mai pline sunt marginalizați și li se pun etichete. Sunt considerați urâți, iar femeile ajung să se înfometeze, iar bărbații apelează la tehnici de albire a pielii pentru a se încadra în normele impuse se societate.

De curând, fotografiile unui cuplu au devenit virale. Curând după ce le-au văzut, mulți au început să se întrebe cine este bărbatul și cum de îndrăznește să fie cu o femeie frumoasă și cu pielea albă. Au considerat că diferențele fizice dintre ei sunt extrem de mari.


Mulți au început să spună că tânăra ar merita un bărbat mult mai frumos, cu pielea mai albă și mai apropiat de nuanța pielii ei. Alții chiar i-au recomandat să apeleze la chirurgia estetică.

Nu a durat mult până când toți cei care au vorbit despre el și-au înghițit cuvintele în sec. De fapt, bărbatul este un surfer extrem de apreciat de către colegi și de către femei care este din La Union.

Roger Casugay este tipul de bărbat pe care aproape orice femeie și l-ar dori, iar Lisa, tânăra din Olanda, a înțeles acest lucru. Cei doi usunt împreună de câteva luni și recent s-a mutat în Filipine pentru a fi cu el.