„M-ai dezamagit complet!” Alina si Mariana, pentru prima data fata in fata dupa ce au parasit EXATLON Romania! Imaginile cu cele doua Razboinice au facut senzatie! Care a fost primul lucru pe care i l-a zis Mariana fostei sale colege:

Au fost extrem de apropiate in timpul competitiei, si petreceau mult timp povestind pe plaja si s-au sustinut reciproc. Alina si Mariana de la Exatlon s-au intalnit acum si in afara concursului, desi multa lume credea ca Alina ii va da cu piciorul Marianei in momentul in care nu va mai avea nevoie de ea.

Relatia de prieteneie dintre Alina si Mariana, Razboinicele de la Exatlon, a fost una extrem de controversata. In viziunea celorlati Razboinici, Mariana a fost o victima a Alinei, iar cea din urma s-a folosit de ea.

Desi mai multi concurenti spuneau ca Alina nu a fost sincera cu Mariana, cele doua Razboinice s-au intalnit weekendul trecut si au petrecut momente frumoase impreuna. Alina a postat doua imagini in care apare alaturi de Mariana.

„Pe Mariana o foloseste, o trimite la jocurile unde nu se obtin puncte”, a spus Anca. „Pe Mariana o scuipa imediat cum nu mai are nevoie de ea”, a mai declarat cea mai apriga „dusmanca” a Alinei.

„O pacaleste la maxim pe femeia aia”, spunea si Alex Moraru.

„Nu stiu cum sa o scot pe Mariana de sub aura Alinei”, nu s-a sfiit nici Alex „Bentita” sa o spuna.

Desi a auzit declaratiile tuturor, Mariana nu s-a lasat influentata de ele.

„Alina a fost prietena mea si va ramane prietena mea si dupa ce va iesi, ea mi-a povestit din viata ei, si chinurile pe care a trebuit sa le suporte datorita concursurilor.”, a declarat Mariana Nenu la Wowbiz imediat dupa ce a parasit Exatlon.

In weekend-ul acesta, Mariana si Alina s-au reintalnit pentru prima data dupa reintoarcea din Republica Dominicana, demonstrandu-le tuturor ca prietenia lor este una sincera.

Mariana: ”Scoate jaguarul din tine”!!!”, a scris Alina la descrierea imaginilor de pe Facebook.

„Cele mai tari Razboinice! Ce mult ma bucur ca v-ati intalnit! Respect pentru voi! Frumoase educate inteligente talentate pupici războinicelor!” sunt doar dintre comentariile lasate de fanii celor doua.

Exista insa si cativa nemultumiti, care nu s-au sfiit sa comenteze. „M-ai dezamagit complet puteai sa arati mai mult in competitie!”