Maluma rupe tăcerea despre femeile din România! Ce a spus despre ele e incredibil! Acum a aflat o lume întreagă! Sunt cuvintele lui

[video2 width=”640″ height=”352″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback.mp4″][/video2]

Artistul Maluma a făcut un spectacol uriaș în România, atât de bine s-a simțit datorită prezențelor feminine care i-au ținut de urât și l-au ajutat să se distreze încât a și pierdut avionul. Ba chiar, încă de la concertul de la Romexpo a complimentat româncele și a spus că sunt spectaculoase și extrem de frumoase!

Iată ce a zis, mai precis, așa cum puteți vedea și în filmarea de mai sus: „Nu am văzut până acum atâtea fete frumoase într-un singur loc. Femeile din România sunt spectaculoase. Așa că voi cânta asta pentru voi”. În plus, se pare că Maluma dorește să revină cât mai curând în țara noastră, unde dorește să organizeze o superpetrecere.

Una dintre fetele din publicul de la concertul său a devenit vedetă peste noapte după ce a fost sărutată de cântăreț: ”Am presimțit că se va întâmpla ceva extraordinar, sigur nu mă credeți însă am știut c-o să ajung pe scenă de când mi-am cumpărat biletul la spectacol. Ba chiar le-am zis asta prietenelor și au râs de mine. Am fost aleasă din mulțimea de fete din fața scenei și m-am simțit cel mai norocos om din lume căci Maluma mi-a dedicat o piesă și mi-a dat un sărut. Prietenul meu? S-a supărat un pic pe mine, încerc să-l împac. I-a trecut, sper, supărarea când m-am spălat pe față, a doua zi dimineața. Eu aș mai fi stat așa.”, a mărturisit Anamaria Ioniță pentru libertatea.ro.

”După ce poza mea a părut pe pagina de socializare a lui Maluma sute de persoane din întreaga lume mi-au trimis mesaje, m-au căutat și m-au felicitat. Trăiesc într-un vis frumos pe care sper ca Marian, iubitul meu, să-l înțeleagă și poate, împreună, ajungem din nou la un concert al lui Maluma. În toamnă pretty boy se întoarce în Europa.”, a mărturisit Anamaria Ioniță pentru libertatea.ro.