Mama a găsit pisica flămândă, acoperită de răni și pământ, cu ochii lipiți. Abia peste luni de zile, când i s-au vindecat ochii și a putut să-i deschidă femeia a rămas fără aer! Pisica ascundea ceva uluitor!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-10-8.mp4"][/video2]

Când un bărbat din sud-estul Floridei a observat un vizitator neobișnuit devorând mâncarea pe care o lăsase pentru propriul lui animal de companie, acesta nu a fost în mod special surprins. Animalele fără stăpân sunt departe de a fi rare în zonă. Dar când omul a aruncat o privire mai atentă, a fost șocat.

Pisica fără stăpân mânca cu nesaț mâncarea din fața ei și părea să fie într-o stare foarte proastă, părea că fusese înfometată, avea cruste peste tot și era acoperită cu pământ. În plus, ochii îi erau complet lipiți, ceea ce a făcut imposibil ca omul să-i vadă.

Știind că trebuie să o ajute, bărbatul a postat imaginea ei pe Facebook întrebând dacă cineva o poate ajuta. Din fericire unul dintre prietenii lui era fondatoarea unui proiect care se ocupa de animale, era o femeie, Carmen Morales Weinberg.

Carmen a dus pisica la veterinar care a descoperit că era deshidratată și malnutrită. Dar în ciuda acestor lucruri, pisica nu era speriată și s-a atașat repede de cei care au salvat-o. Carmen a decis să o numească Cotton (engl. pentru Bumbac) și să-l ajute în procesul de vindecare.

În curând ochii pisicii s-au vindecat, și a fost capabilă să îi deschidă pentru prima dată, moment în care a uimit pe toată lumea. Bumbac avea ochii de culori diferite: unul verde și unul albastru, iar aceasta îl făcea să arate splendid! Cine ar fi crezut că pisica care era în acea stare avea heterochromia iridium, care este foarte rară la pisici.

În prezent, Bumbac a fost adoptat de o familie care îi oferă toată afecțiunea de care are nevoie.