Mama își ținea bebelușul plângând în brațe și rădea pe nerăsuflate o bere rece, dar ce a făcut cu sticla a scandalizat o lume! Imaginile sunt rare și nimănui nu-i venea să creadă! Așa procedează o mamă?

[video2 width="640" height="360" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-8-5.mp4"][/video2]

Un clip vine să șocheze opinia pe care o au unii despre „o mamă adevărată. Pentru mulți viața de părinte nu este atât de complicată și îngrijitul copiilor se îmbină cu petrecerile și alcoolul, iar acest lucru chiar în prezența copiilor.

Acesta este și cazul acestei femei care a plecat în vacanță în Bali alături de familie, dar nu a vrut să zică nu petrecerilor pe plajă, drept urmare s-a dezlănțuit. Femeia a fost filmată în timp ce „rade” pe nerăsuflate o sticlă de bere, în timp ce își ține bebelușul în brațe. Cel mic urlă din toate puterile și se zbate în brațele mamei, dar ei nici că-i pasă. Mulți au criticat comportamentul scandalos al mamei și au acuzat-o că nu merită să fie părintele acelui copil.

„Un turist american tipic în Bali. Nimic neobișnuit, bine că nu e leșinată și copilul pe jos.”, a scris un internaut, scrie Mirror.co.uk. Pe de altă parte, alții i-au luat apărarea, spunând că nu trebuie judecată, dacă alege să își crească bebelușul în stilul ei: „Cei care nu sunteți părinți nu aveți dreptul să comentați. E treaba ei.”, a scris un altul.