Maria Băsescu a ajuns de nerecunoscut

A fost o prezență discretă în anii în care Traian Băsescu a fost președinte, iar acum e aproape de nevăzut. Maria Băsescu, fire retrasă, dar extrem de fină, preferă să nu fie în centrul atenției și să se comporte ca o femeie obișnuită.

Paparazzii Wowbiz care au surprins-o zilele trecute în timp ce se ducea la un salon de înfrumusețare, oferă imaginile unei doamne îmbrăcate simplu, în jeanși drepti, un pulover roz, geacă de puf bleumarin și ghete!

Consoarta ex-președintelui nu avea machiaj, dar cu toate acestea arăta bine la față iar în mână ținea o carte, dovadă că voia să citească în orele pe care urma să le petreacă la coafor!

Maria Băsescu şi-a dedicat întreaga viaţă creşterii copiilor, dar şi soţului ei şi a stat pe cât se putea de departe de ochii presei.

Într-un interviu acordat în urmă cu câtva timp, Maria Băsescu dezvăluia cum a fost căsnicia cu un om care era mai tot timpul plecat, dar şi ce regretă cel mai mult în viaţă.

„Îmi plăcea foarte mult pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulţi oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereţi. Am stat foarte mult singură. E adevărat, la început am încercat să dau fetiţa la creşă, dar nu se adapta. Era mereu bolnavă şi nu mânca. Aşa că am rămas acasă. Singură. Soţul meu pleca mereu pe mare”, a declarat Maria Băsescu, potrivit ONE.

Ea a mai adăugat că era foarte tristă atunci când soţul ei era plecat pe mare. La un moment dat, în cursul interviului, şi-a cerut scuze pentru felul în care vorbeşte. „Chiar vreau să-mi cer scuze pentru felul în care mă exprim. Probabil că mă exprim greoi. Asta pentru că foarte mult timp am vorbit numai cu câinele”, a spus fosta primă doamnă a României.

Întrebată care sunt regretele ei, soţia lui Traian Băsescu a spus că regretă vremurile când mergea la serviciu, că îi lipseşte agitaţia de pe atunci, şi regret de asemenea faptul că nu a mai avut şi al treilea copil.