Meghan Markle o dă din nou în bară! Fanii sunt supărați, abia acum s-a aflat ce a făcut luna trecută! Ți se pare normal? Britanicii sunt enervați și Prințul dezamăgit!

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/WWW.DOWNVIDS.NET-Meghan-Markle-Seemingly-Debuts-British-Accent-Watch-1.mp4"][/video2]

Meghan Markle pare că nu va putea niciodată mulțumi pe toată lumea! Acum ea a fost criticată în urma participării la evenimentul la care a luat parte la mijlocul lunii iunie. Soţia Prinţului Harry a luat parte alături de Regina Elisabeta a II-a la un important eveniment, acolo unde a avut ocazia să vorbească cu oamenii şi să împărtăşească opinii.

Filmulețul realizat de atunci a apărut recent pe rețelele sociale, drept urmare a stârnit tot felul de reacții. Mai mulţi internauţi au criticat faptul că Meghan Markle a început să aibă un accent britanic. Chiar dacă au fost şi mulţi nemulţumiţi de faptul că Meghan Markle şi-a pierdut din naturaleţea accentului american, împrumutându-l pe cel britanic, au fost şi persoane care au apreciat acest lucru. Unii au gândit că poate Ducesa de Sussex a luat lecţii de accente, în timp ce alţii au gândit acest lucru ca un gest frumos făcut din partea lui Meghan Markle pentru familia regală britanică, potrivit spynews.ro.

„Nu înțeleg de ce este așa mare lucru dacă Meghan Markle dezvoltă un accent britanic.”, ”Este căsătorită cu un britanic.”, ”Este actriță și probabil a luat lecții de accente.”, ”Este o formă de empatie care se petrece în subconștient”, sunt câteva dintre mesaje postate de internauţi pe reţelele sociale.