Meghan Markle s-a făcut de râs în fața lumii! Până și fanii fac glume, ultima ei apariție a dat-o de gol! Tu vezi detaliul care i-a făcut să râdă în hohote?

[video2 width="1280" height="720" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-7-4.mp4"][/video2]

Meghan Markle și Kate Middleton au mers împreună la finala feminină de la Wimbledon, ca să o susțină, probabil, pe prietena Ducesei de Sussex, Serena Williams, care a venit și la nunta sa, însă cele două nu au fost însoțite de data aceasta de către soți. Ducesele s-au îmbrăcat mai relaxat decât ne-au obișnuit, însă cea care i-a amuzat pe fani cu ținuta ei a fost Meghan!

Cămașa purtată de ea, albă cu dungi albastre, semnată de către Ralph Lauren, era asortată cu pantaloni albi. Ceea ce a făcut deliciul fanilor a fost faptul că un outfit similar l-au avut și arbitrii de la Wimbledon, care au fost îmbrăcați de același designer… Deci, Ducesa de Sussex s-a integrat perfect în peisaj.

Twitterul a explodat la vederea acestei mici gafe, și tot felul de glumițe au fost făcute pe acest subiect. Nu știm dacă a fost o greșeală sau a făcut-o intenționat, însă presa nu a stat nici ea departe de micile bârfe, totuși, pe de altă parte, Meghan a arătat impecabil, la fel ca Kate, amândouă foarte la curent cu ultimele tendințe în modă.

În clipul de mai sus poți vedea cum s-a îmbrăcat soția Prințului Harry.