Mihaela Rădulescu este făcută praf de această moldoveancă. S-a dus cu toţi producătorii emisiunei peste ea! Ce sa fie oare in spatele acestui scandal:

[video2 width="854" height="480" mp4="http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/7c658b7cab0cade5c77c8c18ee35fb11.mp4"][/video2]

Nu e primul scandal în care Mihaela este impplicată. În urmă cu ceva timp, o bloggerita i-a adresat cuvinte dure:

„Nu am scris în viaţa mea o scrisoare publică, dar ţie, dragă Mihaela Rădulescu, după prima ediţie de la Românii au talent, simt să îţi scriu una”, comentează cineva pe un blog (scrisoarea este semnată Adriana Şandru şi apare pe oglindacatreprezent.wordpress.com).

„Una pe care sper să o citeşti! Ştiu că e cam nasol ca eu, un nimeni, să îţi spun că eşti penibila. Dar o fac! Uneori, noi, ăştia mai mici şi mai neînsemnaţi, mai spunem şi lucruri trăznite, dar care au destul de mult sens! Eşti penibilă!

Înţeleg! Ai 45 de ani, ai fost nevoită să îţi pui silicoane pentru că sânii ţi s-au lăsat, cu fiecare zi care trece îţi mai apare un rid pe faţă şi probabil că treci printr-o criza destul de naşpa. Dar asta nu îţi dă dreptul să acţionezi şi să vorbeşti aşa cum o faci. Eşti penibilă!”.

„Te-ai simţit ameninţată”

„Scrisoarea” continuă pe acelaşi ton, cu referire la episodul legat de evoluţia celor două fete în cadrul emisiunii „Românii au talent”. „O doamnă de vârsta ta poate avea extraordinar de mult farmec dacă este bine crescută şi ştie să se comporte cu diplomaţie. Sunt atâtea exemple de femei celebre, care au aproximativ vârsta ta şi care sunt superbe. Tu eşti doar o femeie care se simte bătrână, cu sânii pe afară şi cu vocea prea ridicată. Eşti penibilă! În disperarea ta, te-ai simţit ameninţată de două fete blonde, de 14 ani, dansatoare. Ai simţit nevoia să scuipi veninul din tine şi să o umileşti în faţa unei ţări întregi pe una dintre ele (…). Nu ai felicitat-o pentru moment, deși ai trecut-o în etapa următoare, ci doar ai desființat-o într-un mod agresiv și grosolan. Rușine! Eşti penibila!”.

Scrisoarea este semnată la final „Cu stimă, o tipă tânără, căreia nu poţi să îi zici că este grasă!”.