Mulți s-au întrebat de ce ducesa Kate poartă mereu un plasture pe mână. Explicația e simplă: „Ducesa este un pic cam…” O vedeai făcând așa ceva?

[video2 width=”1280″ height=”720″ mp4=”http://viral.dailynews.ro/wp-content/uploads/2018/07/videoplayback-6-9.mp4″][/video2]

La fiecare apariție publică ducesa Catherine ne-a obișnuit cu stilul ei rafinat și fin, totuși, recent, jurnaliștii de la Daily Mail au observat că aproape tot timpul poartă are câte un plasture pe mână. Toată lumea se tot întreabă care poate fi explicația.

Chiar și de Crăciun, moment în care ducesa și prințul William și-au dus copiii la biserică, Kate a fost la fel de elegantă ca întotdeauna, însă jurnaliștii au observat un plasture de culoarea pielii, discret, dar vizibil. Apoi aceeași jurnaliști au privit pozele mai vechi cu ducesa și au observat că i se întâmplă destul de des să aibă câte un plasture pe deget, sau altundeva pe mână.

Ba mai mult, plasturele pare un accesoriu de nelipsit din ținutele lui Catherine. Prima dată l-a purtat în 2008, la ieșirea dintr-un club, pentru ca apoi să urmeze o întreagă serie de apariții în care poartă același accesoriu: leucoplastul de culoarea pielii.

Din păcate jurnaliștii de la Daily Mail nu au putut găsi nicio explicație pentru acest detaliu, în afară de faptul că, probabil, ducesa este puțin cam neîndemânatică. S-ar părea că și fețele regale pot fi predispuse la mici accidente, cel mai probabil în bucătărie sau în jocul cu copiii.

„Orice e posibil. Soția mea poartă plasture când gătește pentru că se tăie destul de des cu cuțitul în aceeași zona”, scrie unul din cititorii site-ului Daily Mail. Să fie aceasta explicația? Un alt cititor susține că ducesa își acoperă mână pentru că își face injecție cu insulină, aceasta având diabet zaharat de tip 1. Un alt comentator îl contrazice spunând că aceste injecții nu se fac în mâini, potrivit teo.ro.